Νέα

Ποια είναι η nude απόχρωση που σας ταιριάζει;

Από -

Η νέα σειρά Color Riche Matte “Free the nudes”, της L’Oreal Paris αποτελείται από τα καλύτερα επιλεγμένα χρώματα για κάθε γυναίκα

Στον αντίποδα του κλασικού κόκκινου κραγιόν μας περιμένει μια εξίσου κλασική επιλογή, αφού οι nude αποχρώσεις παίζουν πολύ δυνατά στο τερεν του μακιγιάζ. Το nude είναι χρώμα- πασπαρτού, γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με χαλαρή διάθεση για να ενισχύσει το φυσικό χρώμα, για να καλύψει τις ατέλειες, για να δώσει μια ομοιόμορφη όψη χωρίς να ξηραίνει τα χείλη ή, τέλος, για πιο βραδινές εμφανίσεις που κάνουν statement.

Μια μεγάλη γκάμα δέκα μοναδικών nude αποχρώσεων προτείνει τώρα το διάσημο Color Riche -κραγιόν σύμβολο της L’Oreal Paris. Από τις πιο ζεστές ροζ αποχρώσεις μέχρι τι πιο ψυχρές μπεζ διαλέγουμε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας καθώς και στο φυσικό χρώμα των χειλιών μας. Τα νέα nudes διαθέτουν πλούσια υφή και ματ φινίρισμα, ενώ η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με έλαιο jojoba που εξασφαλίζει ενυδάτωση και αφήνει ελαφριά αίσθηση στα χείλη.

Κάποιες μπορεί να αναρωτιούνται γιατί να κάνουν τον κόπο να φορέσουν ένα nude κραγιόν. Μια ικανοποιητική απάντηση θα ήταν ότι το βλέμμα των ανδρών εστιάζει πάνω σε βαμμένα χείλη ανεξαρτήτως χρώματος τον τριπλάσιο χρόνο από ό,τι πάνω σε άβαφα σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Manchester. .