Νέα

Οι Σπίθες της Αγάπης εμπνέουν τη Swarovski

Από -

Αυτή τη ρομαντική περίοδο του έτους, η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής σε ιστορίες αγάπης κάθε μορφής Αγάπη. Όλα ξεκινούν από μια συναρπαστική σπίθα ενέργειας που κυριεύει τα πάντα και μένει αξέχαστη. Για τη φετινή Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Swarovski υμνεί το πώς αυτή η εκπληκτική σπίθα αποτελεί το έναυσμα για το ταξίδι προς την ατελείωτη αγάπη.

Συμβαδίζοντας με το πνεύμα καινοτομίας της Swarovski, η συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά σύμβολα της αγάπης και τα μεταμορφώνει σε σύγχρονα σχέδια που προσθέτουν μια πινελιά λάμψης σε κάθε σύνολο. Τα εμβληματικά, αιώνια μοτίβα, όπως το σύμβολο του άπειρου και η λαμπερή καρδιά, αποκτούν ανανεωμένο στυλ.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, μιλά για την έμπνευση στην οποία βασίστηκε η νέα συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: «Η αγάπη είναι η ενέργεια της ζωής. Κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής εποχής του χρόνου, θέλαμε να δείξουμε πόσο φως μπορεί να σκορπίσει αυτή η ενέργεια, κάνοντας τους ανθρώπους πιο λαμπερούς και έτοιμους να αγαπηθούν. Μετατρέψαμε τα εμβληματικά σύμβολα σε κομψά κομμάτια που σχεδιάστηκαν για να κλέψουν καρδιές από κάθε γωνιά του πλανήτη».