Θέμα

Οι must have τσάντες σύμφωνα με τις τάσεις

Από -

Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην άνοιξη ανοίγουμε το κεφάλαιο των τάσεων της επόμενης σεζόν. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα η ενθουσιώδης υποδοχή της νέας μόδας δεν συνεπάγεται και την ολοκληρωτική ανανέωση της γκαρνταρόμπας. Ανεξάρτητα από τις καταναλωτικές μας συνήθειες και τους σχετικούς οικονομικούς περιορισμούς, γνωρίζουμε καλά πως ο συνειδητοποιημένος stylish shopper ενδίδει στα trends προσθέτοντας πινελιές μόδας στη ντουλάπα του.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, ο πιο δυνατός σύμμαχος στην διαδικασία υλοποίησης των fashion στόχων μας είναι τα αξεσουάρ. Όχι μόνο γιατί αποτελούν την οικονομική εναλλακτική στην υιοθέτηση των εφήμερων τάσεων, αλλά γιατί πραγματικά προσδίδουν την αισθητική της επίκαιρής ανανέωσης ακόμη και σε βασικά κομμάτια ή σύνολα της καθημερινότητας μας. Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν αυτήν τη παραδοχή ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την άνοιξη του 2019 βάζοντας στο επίκεντρο ένα από τα αγαπημένα γυναικεία αξεσουάρ: την τσάντα.

Τα bag trends του 2019:

Itsy Bitsy

Προετοιμαστείτε κατάλληλα. Οι νέες τσάντες θα κυκλοφορήσουν σε μέγεθος tiny κάνωντας δύσκολο το γνωστό καθημερινό packaging, αφού ίσα που θα χωράνε το κινητό σας.

Rat-tat-ttan

Ενώ οι basket τσάντες δεν αποτελούν νέα άφιξη, ωστόσο στρέψτε τη προσοχή σας σε αυτό το Βραζιλιάνικο brand που καταφέρνει, με μοναδική κομψότητα, να μιξάρει τη ψάθα με τα ακρυλικά πάνελ, προσδίδοντας φρέσκια αισθητική στο καθιερωμένο πλέον trend.

Make It Clear

Η τάση του see-through φαίνεται πως παραμένει δυνατή. Οι τσάντες της Staud Shirley επανέρχονται κάθε σεζόν με ανανεωμένη χρωματική παλέτα, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την επιλογή μας.

Box It Up

Η boxy τσάντα αποκτά νέο ενδιαφέρον μέσω αυτής της cool προσέγγισης, με την vintage – inspired tote.

On the Fringe

Τα tassel σχέδια των κομψών τσαντών δεν προορίζονται μόνο για τα νησιά και τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Μπορούν να προσδώσουν updated στυλ και στα αστικά σας σύνολα.

Η επιστροφή της Baguette

Η χρονιά ανήκει δικαιωματικά στην επανακυκλοφορία της τσάντας ιππασίας του οίκου Dior. Κατά τη γνώμη μας όμως το βάθρο του νικητή θα χρειαστεί να μοιραστεί με τη baguette εκδοχή του οίκου Fendi, που ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις του fashion crowd διεθνώς.