Νέα

Οι μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς σύμφωνα με τις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών

Από -

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα στο στιλ. Εάν ψάχνετε την απαραίτητη έμπνευση για τις πρώτες αγορές της σεζόν, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τις κορυφαίες online αναζητήσεις μόδας της χρονιάς που πέρασε.
Το www.GLAMI.gr, η εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης μόδας στην Ελλάδα, έρχεται να μας δώσει το fashion inspiration που χρειάζεται, μέσα από την ανάλυση των δημοφιλέστερων αναζητήσεων, φίλτρων και κατηγοριών που χρησιμοποίησαν οι επισκέπτες του για το 2019.

Σύμφωνα με τον απολογισμό της χρονιάς οι Έλληνες εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στα εξής:

All time classic
Κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές, ειδικά όταν πρόκειται για τη γκαρνταρόμπα μας. Ένα καλό πανωφόρι άλλωστε είναι το πρώτο και πιο βασικό στοιχείο για να δημιουργήσετε κομψές εμφανίσεις. Το 2019, άντρες και γυναίκες καταναλωτές αγάπησαν ιδιαίτερα ένα από τα πιο πρακτικά fashion pieces του χειμώνα, το οποίο δεν είναι άλλο από το κλασικό μπουφάν.
Athleisure trend
Η τάση με τις περισσότερες αναζητήσεις στο www.GLAMI.gr για το 2019 δεν ήταν άλλη από το Athleisure! Τα κορυφαία αθλητικά brands βρέθηκαν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών και όχι άδικα,

Sneakers lovers
Τη χρονιά που μας πέρασε οι επισκέπτες της πλατφόρμας έκαναν update στη συλλογή με τα αθλητικά τους παπούτσια, επιλέγοντας μοντέρνα και urban brands όσο και πιο premium sneakers για αθλητικό ντύσιμο με ένα designer twist!
Καλοκαίρι για πάντα!
Στην πρώτη θέση των αναζητήσεων για το 2019, τα γυναικεία μαγιό! Το καλοκαιρινό item που όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Μάλιστα, τα σχέδια με τις περισσότερες αναζητήσεις ήταν τα μαγιό που «αγκαλιάζουν» τις σιλουέτες με καμπύλες.
Πηγή: www.glami.gr