Νέα

Ο Όμιλος H&M ανακοινώνει τη προμήθεια Νοσοκομείων με προστατευτικό εξοπλισμό

Από -

Για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, ο όμιλος H&M ξεκινά άμεσα την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού τον οποίο θα διαθέσει σε νοσοκομεία και σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Ο όμιλος H&M θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική της εφοδιαστικής του αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων αγοραστικών λειτουργιών και των συστημάτων εφοδιασμού και διανομής, για να ξεκινήσει να παραδίδει τον εξοπλισμό το συντομότερο. Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως. Μετά την επικοινωνία της CEO του ομίλου Helena Helmersson με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες που υπάρχουν και να προσφέρει την υποστήριξη της εταιρίας, ο όμιλος H&M ξεκίνησε άμεσα να προετοιμάζει την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού για τους παρόχους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
«Η πανδημία μας επηρεάζει όλους δραματικά και ο όμιλος H&M, όπως πολλοί άλλοι οργανισμοί κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει σε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Αυτή η ενέργεια αποτελεί το πρώτο βήμα στις προσπάθειες μας να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Είμαστε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της κρίσης και πρέπει να τη προσεγγίσουμε όσο πιο συλλογικά γίνεται», δήλωσε η Anna Gedda, υπεύθυνη αειφορίας του ομίλου.
Μάθετε περισσότερα για τον όμιλο Η&Μ στη διεύθυνση: https://hmgroup.com/