Νέα

Nike SuperRep για υψηλές επιδόσεις

Από -

Η συλλογή παπουτσιών SuperRep της Nike σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες επιδόσεων των αθλητών που παρακολουθούν προγράμματα fitness.
Κάθε μοντέλο—συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μοντέλου της σειράς, του Nike Air Zoom SuperRep — ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου τύπου προπόνησης, ανεξάρτητα αν πρόκειται για προπόνηση boot camp ή spin. Τα συγκεκριμένα παπούτσια δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο τεχνογνωσίας που παρέχεται στους επαγγελματίες αθλητές, σε όλους τους λάτρεις των αθλητικών προγραμμάτων που προπονούνται σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
«Τα προγράμματα fitness είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η Jamie Jeffries, VP/GM της Nike Training. «Η προπόνηση είναι από μόνη της ένα άθλημα και τα μοντέλα της σειράς SuperRep της Nike έρχονται για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες επιδόσεων αυτών των δραστηριοτήτων».
Το Nike Air Zoom SuperRep είναι ένα νέο καινοτόμο παπούτσι, ειδικά σχεδιασμένο για τις αυξημένες απαιτήσεις των προπονήσεων υψηλής έντασης.
Τα τρία μοντέλα μαζί δημιουργούν την βάση για τη σειρά Nike SuperRep που θα κυκλοφορήσει στη διάρκεια του 2020 και μετά.