Νέα

Miss Polyplexi: Η νέα συλλογή

Οι χειροποίητες τσάντες Miss Polyplexi έχουν γίνει αγαπημένο αξεσουάρ και προσδίδουν στυλ και φινέτσα σε κάθε γυναίκα που αναζητά τη μοναδικότητα. Το brand MISS POLYPLEXI μετράει ήδη τρία χρόνια παρουσίας και συνεχίζει δυναμικά με πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα της νέας κολεξιόν «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020» στο Παρίσι, που φέρει το όνομα «Le Retour à Paris» («Η επιστροφή στο Παρίσι»).

Η σχεδιάστρια, Βασιλική Θεοδώρου, επιστρέφει ξανά στην γοητευτική Γαλλική πρωτεύουσα, όπου ζούσε για χρόνια, εμπνέεται και παρουσιάζει την καμπάνια της νέας της συλλογής. Το ταξίδι στο Παρίσι υπογραμμίζει την έμπνευση που προέρχεται τόσο από τις αναμνήσεις της, όσο και από την τωρινή της επίσκεψή στα πιο αγαπημένα σημεία της πόλης. Η γαλλική φινέτσα, η κομψότητα και η νοσταλγία είναι χαρακτηριστικά που αντανακλώνται στη συλλογή της και μπορείτε να απολαύσετε στην καμπάνια «Le Retour à Paris». (Ανακαλύψτε την εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=HQGSa_yihtc).

Στη συλλογή θα βρούμε πολλά νέα σχέδια και τεχνικές που λανσάρονται για πρώτη φορά φέτος και εμείς οι γυναίκες θα αγαπήσουμε πολύ για το αισθητικά αποτέλεσμα. Οι τσάντες από raffia είναι αυτές όμως που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, καθώς ενσαρκώνουν, μέσα από τις προσεγμένες λεπτομερείς τη bohemian τάση του φετινού καλοκαιριού.
Παράλληλα, το brand, καταφέρνει όλο και περισσότερο να συμπεριλαμβάνει τις αρχές του sustainability στις συλλογές του. Εφέτος λανσάρει μια ολοκληρωμένη σειρά από net bags, «τσάντες-δίχτυ», που μας χρησιμεύουν στα καθημερινά μας ψώνια και αντικαθιστούν τις πλαστικές σακούλες, ή ακόμα και ως πρακτικές τσάντες για να εξυπηρετήσουν άλλες ανάγκες, π.χ. vs. πλαστικών lunch boxes, κ.ά. Σταδιακά, πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μιας Miss Polyplexi τσάντας θα αντικαθίστανται από άλλα που θα ελαχιστοποιούν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Αυτές τις μέρες μπορείτε θα ανακαλύψετε στο e-shop μια σειρά από τσάντες με έκπτωση που φτάνει έως και στο 60%, ενώ με την έγγραφη σας στο newsletter θα κερδίσετε ένα εκπτωτικό κουπόνι (15%) για τη πρώτη σας αγορά.
Μπορείτε να βρείτε τη νέα κολεξιόν στο e-shop
www.misspolyplexi.com
Καθώς και στα Social Media:
https://www.instagram.com/miss_polyplexi/
https://www.facebook.com/misspolyplexi/