Νέα

Melivia Bazaar στο Ψυχικό

Από -

Η Ανθή Ζήση είναι γνώριμο πρόσωπο στους fashionistas της πόλης, καθώς είναι ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχημένη σύνθεση επιλογών μόδας ενός από τα αγαπημένα shopping spots του κοινού, τη Boutique Melivia.
To κατάστημα, που ξεκίνησε τη παρουσία στην εγχώρια σκηνή από το Κολωνάκι και συνέχισε το success story στη Μύκονο, υποδέχεται τους φίλους του, εδώ και αρκετό καιρό, στο νέο του χώρο στο Ψυχικό.

Με τα καταστήματα στην Πινδάρου στο Κολωνάκι αλλά και στη Μύκονο, το Melivia έχει αφήσει την δική του σφραγίδα στην ένδυση, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την ευρωπαϊκή προέλευση των προτάσεών του.

Στο Ψυχικό, θα ανακαλύψετε κομμάτια από Ιταλία, Γαλλία και Βρετανία από ψαγμένα brands όπως Stefano Mortari, Piazza Sempione, Flavia Padovan, Zinga (stretch δερμάτινα), Charo Ruiz, Kristensen du Nord, Faliero Sarti (εσάρπες) και Γιώργος Ελευθεριάδης.
Αυτές τις ημέρες το Melivia διοργανώνει ένα ξεχωριστό bazaar, που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 18/9 και το Σάββατο 19/9. Εδώ θα βρείτε τα ιδιαίτερα κομμάτια του, αλλά και προτάσεις beachwear, μαγιό eres σε τιμές με έκπτωση 50-60%.
Melivia

Στρατήγη 5, Νέο Ψυχικό,
τηλ. 2103636439
www.facebook.com/melivia.boutique