Νέα

Marc Jacobs’s Polysexual Collection

Από -

Ο Marc Jacobs μόλις λανσάρισε τη νέα του συλλογή Heaven κι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «πρόκειται για έναν νέο κόσμο, μέσα στον κόσμο του Marc Jacobs».
Η συλλογή βρήκε τον τρόπο να αναδείξει και να τιμήσει την πολύ-σεξουαλικότητα μέσα από τα ίδια τα ρούχα. Στη καμπάνια του λανσαρίσματος τα πολύχρωμα και άνετα πλεχτά, τα φούτερ, τα φορέματα και τα αξεσουάρ παρουσιάζουν φίλοι του brand όπως είναι οι Yoon Ambush, Gin Satoh, Kurebayashi, Daisaku, Iris Law, Jyrrel Roberts, Vegyn, Lily McMenamy, ενώ πίσω από το φωτογραφικό φακό βρέθηκε η Larissa Hofmann.

«Η συλλογή Heaven αντλεί έμπνευση από την γενέτειρα αισθητική του οίκου: την εφηβική παρορμητικότητα, την πολυχρωμία, της ψυχεδελική φαντασία. Όλα τα στοιχεία που συνέθεσαν την χαρακτηριστική αισθητική υπογραφή του ίδιου του οίκου. Η Heaven επικεντρώνεται στο D.I.Y. πνεύμα, που συνδέει διαφορετικές κουλτούρες από όλο τον κόσμο και της επανα-τοποθετεί σε μια νέα τάξη πραγμάτων που μορφώνει την αισθητική κατεύθυνση της νέα γενιάς».
Οι προσιτές τιμές της σειράς βρίσκονται σε άπλυτή ευθεία με το βασικό στόχο της capsule αυτής συλλογής, που δεν είναι άλλος από τον άνοιγμα σε ένα ευρύτερο κοινό. Το λανσάρισμα αυτό έρχεται σε συνέχεια με τις προηγούμενες δράσεις του σχεδιαστή και το χαρακτηριστικό του #gratefulnothateful.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram το λανσάρισμα της συλλογής θα ακολουθήσουν και άλλα project, ενώ για ότι νεότερο το κοινό θα ενημερώνεται μέσω του (@Heaven)
www.instagram.com/HEAVN/