Νέα

Η Vans συνδιαλέγεται με το MOMA σε μια ξεχωριστή συλλογή

Από -

H Vans, το action sports brand και έντονος υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης, ανακοίνωσε την επερχόμενη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα μουσεία του κόσμου, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA).
Το MoMA και η Vans μοιράζονται το ίδιο πάθος -να εμπνέουν την ατομική έκφραση σε όλο τον κόσμο- και ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το φθινόπωρο παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή συλλογή. Οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για τη συλλογή, αντικατοπτρίζουν την ποικιλία και τη διαφορετικότητα των εκθεμάτων του MoMA, με έργα από τους Salvador Dalí, Vasily Kandinsky, Claude Monet, Edvard Munch, Jackson Pollock , Lyubov Popova και Faith Ringgold.

Το πρώτο μέρος της συλλογής που περιέχει ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος, τον Νοέμβριο. Και τα δύο μέρη περιλαμβάνουν προϊόντα που δημιουργήθηκαν από έργα τέχνης/εκθέματα του Μουσείου και επιλέχθηκαν από τη Vans σε συνεργασία με το MoMA. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί με σεβασμό και εκτίμηση προς τους καλλιτέχνες και το έργο τους, έχοντας καμβά τα μοντέλα Vans Classic.

Το πρώτο μέρος της συλλογής Vans and MoMA θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Σεπτεμβρίου στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στα νέα καταστήματα στο Golden Hall και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.
Μείνετε συντονισμένοι για το δεύτερο μέρος της συλλογής με περισσότερους καλλιτέχνες.