Νέα

Η Kaia Gerber χ Jimmy Choo

Από -

Η Kaia Gerber δεν έχει ζήσει τη δεκαετία του 90, είναι όμως η κόρη του διάσημου super model των 90’s κι έτσι έχει λίγο μεγαλώσει ανάμεσα σε βάτες, φουσκωτά μαλλιά και mum jeans. Κάνοντας αυτή τη στιγμή τα δικά της βήματα στο χώρο της μόδας, προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο στο βιογραφικό της, που ήδη είναι ιδιαίτερα πλούσιο, λανσάροντας με τον διάσημο βρετανικό οίκο πολυτελών υποδημάτων, μια capsule collection 4 σχεδίων.
Kitten heels και μπότες συνθέτουν αυτή την πολύ-αναμενομένη συλλογή. Το μοντέλο σχεδίασε δυο snakeskin kitten και μια snakeskin lace up μπότα, από ταμπά σουέτ.
«Άρπαξα την ευκαιρία που μου δόθηκε για να συνεργαστώ με τη creative director του ολικού Jimmy Choo, Sandra Choi, σε μια συλλογή που για εμένα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήθελα να δημιουργηθεί μια συλλογή που θα μπορούσε να συνδυαστεί με το μεγαλύτερο μέρος μιας γκαρνταρόμπας, πάνω σε μια χρωματική παλέτα που θα μπορούσε να συνδεθεί με τις οικογενειακές μου ρίζες και τα κατάφερα».
Ο οίκος Jimmy Choo θα λανσάρει τη συλλογή Kaia στις 2 Φεβρουαρίου και το 15% των πωλήσεων θα διατεθεί στο νοσοκομείο παιδιών St. Jude.