Νέα

Η H&M και η Helena Christensen συνεργάζονται

Από -

Η H&M ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη φωτογράφο, καλλιτεχνική διευθύντρια και super model, Helena Christensen, γνωστή για τη διορατική της ματιά και τις καθηλωτικές φωτογραφίες της. Η συλλογή επικεντρώνεται στις εκφραστικές φωτογραφίες λουλουδιών της Christensen, που αποτυπώνονται σε μια σειρά από t-shirts και φούτερ, με την ίδια να επιμελείται και τη καμπάνια της συλλογής. Η collection θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας και on line από τις 30 Ιανουαρίου.

Η Helena Christensen είναι ένα από τα αυθεντικά supermodel της δεκαετίας του 90, με πολλές φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναγνωριστεί και στο χώρο της φωτογραφίας.
Η νέα αυτή capsule συνεργασία χαρακτηρίζεται από το ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα σύγχρονο ύφος. Σχεδιασμένη από την εσωτερική ομάδα δημιουργών της H&M, με σιλουέτες που περιλαμβάνουν στριφώματα με καμπύλες σε φαρδιά t-shirts, cropped φούτερ και oversized hoodies.

Η χρωματική παλέτα κρατιέται στους ουδέτερους τόνους του λευκού, του μαύρου και του γκρι, διαμορφώνοντας τον ιδανικό φόντο για να αναδειχτούν οι φωτογραφίες της καλλιτέχνιδας.
«Η συνεργασία αυτή είναι μια καταπληκτική εμπειρία, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να δω τις φωτογραφίες μου να ζωντανεύουν πάνω σε μια συλλογή ρούχων, τα οποία μάλιστα μπόρεσα να αποτυπώσω και μέσα από τον προσωπικό μου φακό, στη διαδικασία παραγωγής της διαφημιστικής καμπάνιας» δήλωσε η ίδια.