Νέα

Η Donatella Versace και η κόρη της Allegra δωρίζουν €200,000 σε νοσοκομείο του Μιλάνου

Από -

H Donatella Versace και η κόρη της Allegra δώρισαν το ποσό των 200.000€ σε νοσοκομείο του Μιλάνου, προκειμένου να συνεισφέρουν στον αγώνα για την αντιμετώπιση του Covid – 19.
Η 67 ετών καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου και η κόρης της δήλωσαν πως δίνουν τα χρήματα αυτά για να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου San Raffaele, που έχει επισήμως ζητήσει ενίσχυση λόγω του όγκου εισαγωγών ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό. «Σε καιρούς όπως αυτοί είναι σημαντικό τα να είμαστε ενωμένοι και να υποστηρίζουμε, με κάθε μέσο όλους εκείνους που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή, στον αγώνα για να σώσουν εκατοντάδες ζωές» δήλωσε η Donatella.
«Για αυτό ακριβώς τον λόγο, εγώ και η κόρη μου, αποφασίσαμε να διαθέσουμε το ποσό αυτό στη μονάδα εντατικής θεραπείας του San Raffaele. Οι καρδιές μας βρίσκονται δίπλα σε εκείνους που έχουν νοσήσει και σε όλους τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό, που δίνουν καθημερινά έναν ηρωικό αγώνα για να προστατεύσουν και να βοηθήσουν τους δικούς μας ανθρώπους».

Δεν είναι όμως μόνο η οικογένεια Versace που έχει ευαισθητοποιηθεί, αλλά σύσσωμος ο κόσμος της Ιταλικής μόδας.
Την περασμένη εβδομάδα η influencer Chiara Ferragni και ο σύζυγός της Fedez συγκέντρωσαν 3,6 εκ Ευρώ, μέσω της καμπάνιας GoFundMe, τα οποία διέθεσαν στον αγώνα κατά της πανδημίας.
Παράλληλα το ζευγάρι έκανε και ιδιωτικά μια δωρεά ύψους 100.000€ με στόχο τη χρηματοδότηση αγοράς νέων κρεβατιών για το νοσοκομείο San Raffaele.