Νέα

Η adidas Runners Athens συναντά την Intersport

Από -

Έχετε επανέλθει από το summer break και θέλετε να μπειτε σε ρυθμό εύκολα αλλά και διασκεδαστικά; Το ίδιο και οι adidas Runners Athens που επιστρέφουν δυναμικά στα εβδομαδιαία ραντεβού τους στην INTERSPORT. Η νέα σεζόν βρίσκει τα μέλη του μεγαλύτερου running community και την αλυσίδα αθλητικών ειδών έτοιμους να πετύχουν τους running στόχους τους, τηρώντας τους κανόνες προστασίας από τον Covid19.
Μπείτε κι εσείς σε running mood και ανακαλύψτε τις δυνατότητές σας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του running, στις πιο εμβληματικές διαδρομές, στα βόρεια και νότια προάστια.

Από την Τρίτη 15.09 και κάθε Τρίτη, δίνουμε ραντεβού στο κατάστημα INTERSPORT στη Γλυφάδα (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 100), ενώ από την Πέμπτη 17.09 και κάθε Πέμπτη, σημείο συνάντησης είναι το THE MALL ATHENS (Επίπεδο 1), για χαλαρό τρέξιμο αλλά και θεματικές δρομικές προπονήσεις.
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή adidas Running by Runtastic και κάντε join στο Group των adidas Runners Athens. Τσεκάρετε τα εβδομαδιαία runs των adidas Runners Athens και της INTERSPORT, και κάντε εντελώς δωρεάν την εγγραφή σας σε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Bonus tip: με την ίδια εφαρμογή μπορείτε να καταγράφετε δεδομένα από τις προπονήσεις σας.

Με τη συμμετοχή σας στις προπονήσεις απολαμβάνετε μια σειρά από μοναδικά προνόμια. Καταγράφοντας 5 runs παρέα με τους adidas Runners Athens και την INTERSPORT, θα παραλαμβάνετε δωρεάν το εμβληματικό t-shirt του community ενώ όσο ανεβαίνετε level, συμμετέχοντας σε περισσότερα runs, σας περιμένουν και άλλα benefits.
Stay tuned στο Facebook Group των adidas Runners Athens, και στο @intersportgr στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα!