Θέμα

Hair moment: Το νέο καρέ που αγαπούν όλες οι γυναίκες

Από -

Το κλασικό look επανέρχεται με νέα ταυτότητα και έντονη προσωπικότητα, κινείται με πιο φυσικό τρόπο και δεν θέλει πολλά προϊόντα styling για να δείξει την δυναμική του

Φέτος, η μόδα φοράει βάτες και λεοπάρ, αποκτάει έντονους ώμους, διαθέτει όγκο και γενικά, χαρακτηρίζεται από υπερβολή. Με αυτά τα δεδομένα, τα μαλλιά πρέπει να είναι κοντά. Το καρέ επανέρχεται και επανεφευρίσκει τον εαυτό του.

Το συγκεκριμένο χτένισμα δεν είναι κάτι καινούργιο, φυσικά. Την τιμητική του είχε και πέρυσι αλλά και πρόπερσι. Τι αλλάζει φέτος; Το μήκος του. Ξεκινάει από το πηγούνι και πλησιάζει, αλλά δεν ακουμπάει τους ώμους. Χτενίζεται σε σπασίματα με το ψαλίδι, αλλά το αποτέλεσμα έχει κίνηση, είναι φυσικό και ανέμελο. Δεν πειράζει καθόλου, αν φριζάρει λιγάκι ή κάποιες μυτούλες πετάνε.

Η φράντζα είναι... ελεύθερη να κεντράρει στη μέση με αφέλειες, να κάνει στο πλάι, ή να παίζει ακόμα και πίσω από τα αυτιά για να αφήνει το πρόσωπο καθαρό.

Όσο πιο κοντό είναι το καρέ, τόσο λιγότερο στυλιζάρισμα και προϊόντα θέλει. Για την ακρίβεια, το μόνο που χρειάζεται όταν στεγνώνει είναι μια κρέμα φορμαρίσματος ή ένα blend αφρού και κρέμας για να μην φριζάρει.

Όσο για το χρώμα με το οποίο ταιριάζει, οι επιλογές είναι πολυάριθμες. Πάει ωραία σε μονοχρωμία με σκούρα ρίζα, σε καστανά μαλλιά που ανοίγουν στις άκρες αλλά και σε ανοιχτό ξανθό που χρυσίζει καθώς και σε ginger πορτοκαλί.