Νέα

H Sophia Webster λανασάρει upcycling συλλογή

Από -

Η νέα χρονιά φέρνει και νέους στόχους. Ο Ιανουάριος του 2020 βρίσκει τον οίκο υποδημάτων της Sophia Webster να λανσάρει μια νέα capsule συλλογή, με σχέδια σε ψηλοτάκουνα πέδιλα που δεσμεύονται να μειώσουν το waste print της μόδας στο περιβάλλον.
Η σχεδιάστρια κάνει μια βόλτα σε παλαιότερες συλλογές της και συγκεντρώνει υλικά που δεν χρησιμοποιήθηκαν, όπως το Glitter από την collection AW15 ‘Freak Like Me’ και το ιριδίζον tweed από την SS17’s ‘Dolly Birds of Paradise’. Τα συνδυάζει όλα μαζί και δουλεύοντας πάνω στη σιλουέτα του άνετου square toe Renata sandal, δημιουργεί μια νέα collection, που εκπληρώνει όλες τις επιταγές του upcycling.

Η ίδια δήλωσε σχετικά «Μου αρέσει να προκαλώ δημιουργικά τον εαυτό μου και να δημιουργώ νέα σχέδια πάνω σε καινοτόμες αρχές. Σε αυτό το ταξίδι για αυτή την capsule συλλογή το καλύτερο ήταν η διαδικασία ανακάλυψης νέων τρόπων επαναχρησιμοποίησης υλικών από το ιστορικό αρχείο των προηγούμενων collection μου».
H capsule collection που λανσαρίστηκε αυτό τον μήνα θα αποτελέσει την αρχή μιας σειράς ειδικών συλλογών που θα ακολουθήσουν και στις επόμενες σεζόν.