Νέα

H Champion φέρνει το θρυλικό C στην καρδιά της μόδας

Από -

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21, οι συλλογές Rochester και Premium επιβεβαιώνουν τον λόγο που η Champion αποτελεί το πιο hot athleticwear brand. Οι νέες collections απευθύνονται στους λάτρεις του στιλ που έχουν αέρα influencer και θέλουν να κυκλοφορούν κομψοί και άνετοι μέσα στην πόλη, υιοθετώντας τα τελευταία trends σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις, τις υφές και το στιλ.

banner

Φθινοπωρινό color blocking
Η Champion αγαπάει το χρώμα και το αναδεικνύει με τον δικό της ultra-cool τρόπο. Τα tracksuits sets συνδυάζουν απρόσμενα το μπλε με το πορτοκαλί, το μαύρο με το neon yellow και το πράσινο με το μπλε electric. Τα έντονα και vibrant χρώματα συνυπάρχουν με πιο saturated τόνους, αντρικά και γυναικεία hoodies και sweatshirts σε πετρόλ, κίτρινο και μπορντό χρώμα χαρίζουν έναν grown up αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο χαρακτήρα και το αθλητικό στιλ μας συστήνεται ξανά με φθινοπωρινή διάθεση.

Μοντέρνο στιλ με διαχρονική υπογραφή Με εμφανείς επιρροές από την college αισθητική, την τάση που χαρακτηρίζει την Champion σχεδόν από την ίδρυσή της, τα key-pieces της συλλογής αποπνέουν τον cool χαρακτήρα που επβάλλει η φετινή μόδα. . Στη νέα σεζόν συναντάμε και το signature piece του brand, το εμβληματικό Reverse Weave φούτερ, την καινοτομία της Champion που διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του brand, σε διάφορες εκδοχές ανά τα χρόνια.

banner

Η μόδα είναι παιχνίδι και η Champion το γνωρίζει καλά!
#ChampionGreece #ChampionRochester #DaretobeChampion
Instagram: @championgreece