Νέα

Fendi x Chaos: Τα gadgets μας δεν θα δείχνουν πια ίδια

Από -

Τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο οίκος Fendi ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη βρετανική μάρκα αξεσουάρ Chaos, με στόχο τον σχεδιασμό μας συλλογής που θα περιελάβανε super luxe AirPod και θήκες για smartphone, ανυπομονούσαμε για να δούμε το αποτέλεσμα.
Η collection που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα μας κάνει να θέλουμε να «δεθούμε» ακόμη περισσότερο με τα απαραίτητα, καθημερινά, μας gadgets.

banner

H συλλογή αποτελεί το σχεδιαστικό γέννημα του δημιουργικού team της Chaos, Charlotte Stockdale και Katie Lyall's. Οι δυο τους υπήρξαν για πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες με τον θρυλικό Karl Lagerfeld, που βρισκόταν άλλωστε και τη καλλιτεχνική διεύθυνση του brand, από το 1967.
H collection έχει σαφείς αναφορές στην κομψότητα και τη λάμψη του παλιού Hollywood και περιλαμβάνει θήκες για όλα τα gadget, από earbuds, μέχρι iPhones.

Όλα τα σχέδια, που φέρνουν στο μυαλό τις μεταλλικές θήκες τσιγάρων, μπορούν να προσαρμοστούν με clip στις ζώνες και τις τσάντες της χειμερινής συλλογής του οίκου.
Η συλλογή Fendi x Chaos λανσαρίστηκε στο e-shop του οίκου στις 17/10, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμα του γίνεται σήμερα, 10 Οκτωβρίου, στις boutique Fendi ανά τον κόσμο.

banner

Δείτε εδώ το video της καμπάνιας: