Νέα

Fashion Room Service και πάλι στη Θεσσαλονίκη

Από -

Η δημιουργική ομάδα του περιοδικού Ozon και του Off Radio δεν επαναπαύονται ποτέ και μόνιμα αναζητούν νέα ταλέντα, τάσεις και brands από τον χώρο της ομορφιάς, τέχνης και μόδας. Αυτήν την φορά, συγκεντρώνουν 19 designers και brands κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα απόγευμα και τα παρουσιάζουν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Τόπος συνάντησης, φυσικά παραμένει το πιο πολύχρωμο και μοντέρνο ξενοδοχείο της πόλης, το Colors Urban Hotel και όλα αυτά στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον εκδήλωσης The Fashion Room Service – Thessaloniki. 19 δωμάτια του ξενοδοχείου COLORSURBANHOTEL, θα διαμορφωθούν ξεχωριστά και από τις 17:00 έως τις 23:30 θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να “προσφέρουν” στους Θεσσαλονικείς την πιο ενδιαφέρουσα fashion εμπειρία.

Με μία βόλτα στους ορόφους του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες σειρές των internationalstreetstyle εταιρειών: SAUCONYORIGINALS, FILA, NEWBALANCE, VANS, PRIMETIMERSxKOMONO&CHAMPION. Ακόμα, να έρθουν σε επαφή με Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων, όπως: LEIOROSS, FUNKDAQUEEN, PCPCLOTHING, IOANNAM., KALLYC, BETTINASTORESx ΕΦΗΜΕΡΟΝ, NOTHANKSCOLLECTION&GHETTOBLASTER. Στην κατηγορία beauty, θα γνωρίσουν τις νέες τάσεις από το LMILONDONMAKEUPINSTITUTE.
Όπως και στο παρελθόν, έτσι και αυτήν την φορά, το κοινό θα ολοκληρώσει τη fashionβόλτα του στα δωμάτια με ένα partyπου θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 20:00 και θα ολοκληρωθεί στις 00.00, στο GardenBar του ξενοδοχείου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι μόδας, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beautyeditors, social mediai nfluencers, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ και του Off radio και φυσικά, το κοινό της πόλης.