Νέα

Fashion Room Service – Xmas GLAM Edition

Από -

Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων και fashion labels, The Fashion Room Service, υπό την διοργάνωση του περιοδικού Ozon, ανανεώνεται και οι πιο stylish Αθηναίοι ντύνονται Glam για να επισκεφθούν το πιο γιορτινό event της πόλης. Το ραντεβού σημειώνεται για την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και τόπος συνάντησης, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από το εμβληματικό Hilton Athens, με θέα την Ακρόπολη και την γιορτινή Αθήνα!

Οι πόρτες των δωματίων του 3ου ορόφου ανοίγουν στις 17.00 και με μια βόλτα σε αυτά, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα δουν τις τελευταίες δημιουργίες fashion labels, όπως: COUNTESS WILHELMINA, URBAN OWL, SMARO, BELUGA JEWELRY, DESPERATE JEWELRY, BADILA, LILLY BLOOM, THE OLD MAN OF THE SEAS, ETTY LEON, WE BY WOOD EXPERIENCE, KALYC, ICEBOW DESIGNS, ANGRY SALLY, FANK DA QUEEN, LEIO ROSS, PCP CLOTHING & BAYA.
Συνεχίζοντας, θα έρθουν σε επαφή με τις σειρές των international street style εταιρειών και καταστημάτων: SKECHERS, RUSSELL ATHLETIC, CHAMPION, GHETTOBLASTER, BENEFIT COSMETICS, SAUCONY ORIGINALS, FILA, NEW BALANCE, PRIME TIMERS x KOMONO.

Παράλληλα και σε συνεργασία με το Little Pop Up, την πιο σύγχρονη πλατφόρμα ανάδειξης βιώσιμων brands, διοργανώνεται κατά την διάρκεια του Fashion Room Service ένα Treasure Hunt. Μέσα από αυτό το fashion «παιχνίδι θησαυρού» υψηλής ποιότητα και αισθητικής, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν special festive offers και εκπλήξεις στα δωμάτια των: KIRA, INFANTIUM VICTORIA, ΜΕΔΕΑ, ALA D ASTRA., ARTEMIS & APOLLON &POUPEE KIDS.
Ακόμα, επισκεπτόμενοι το PHOTOGRAPHY ROOM θα δουν μια ξεχωριστή καμπάνια αφιερωμένη στην κατανάλωση στον χώρο της μόδας και του φαγητού, με τίτλο: @disrupting_black_Friday.
Σε αυτήν την γιορτή της μόδας θα συμμετέχουν αυτή τη φορά και τα παιδιά, καθώς χάρη στο Little Pop Up, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, που έχουν προμηθευτή από τους σχεδιαστές που συμμετέχουν στην εκδήλωση, μέσα από ένα παιδικό workshop, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 17.00 έως τις 19.00 στο PLAY ROOM.

banner

Όπως κάθε φορά, το μοναδικό αυτό fashion event θα κορυφωθεί με το απόλυτο Christmas GLAM party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 20:00, στο Galaxy Room του Hilton Athens.
Τα δωμάτια του Hilton Athens θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 17:00 έως τις 23:00 για να υποδεχθούν το κοινό του Fashion Room Service – Xmas GLAM Edition.
To party συνεχίζεται στο Galaxy Room μέχρι τις 24.00.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Dress code: Festive & GLAM
Πληροφορίες για την εκδήλωση:
https://www.facebook.com/events/424643841791266/