Νέα

Ένα εικονικό Fashion Show παρουσίασε η Pull & Bear για τη νέα της συλλογή

Από -

Η Pull&Bear παρουσιάζει την AW20 collection με ένα εικονικό Fashion Show, σύμφωνα με τις τελευταίες οπτικές τάσεις της μόδας, με φθινοπωρινές/χειμερινές collection γυναικείων και αντρικών ενδυμάτων. Το βίντεο προσφέρει ανανεωμένα σχήματα, υφάσματα, χρώματα, fittings και υφές, δίνοντας μια εικόνα για τις διάφορες collection που θα εμφανιστούν καθ’ όλη τη σεζόν.
Η γυναικεία collection δημιουργήθηκε μέσα από φυσικά χρώματα όπως τους γήινους ή sandy τόνους, όπου ξεχωρίζουν τα checked prints ή τα animal prints και τα υλικά όπως η δερματίνη, το vinyl, το κοτλέ και το velvet.
Στο αντρικό τμήμα, μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε από πρακτικά ενδύματα με σύγχρονο όραμα, ουδέτερα χρώματα και υφάσματα όπως το shearling, το κοτλέ ή συνθετικό μαλλί, μέχρι ενδύματα με μεταλλικές holographic λεπτομέρειες σε χρώματα όπως το μωβ, το μπλε, ή το lime. Ακόμα, είναι πιθανό να βρείτε tie-dye prints, silvers και sprays.

banner

Συνδυάζοντας, φωτογραφία και βίντεο σε ψηφιακή επικοινωνία όπως η τεχνολογία 3D και avatars, η Pull&Bear έχει δημιουργήσει ένα οπτικό χώρο ο οποίος θα είναι μια νέα πλατφόρμα έκφρασης. Με αυτό τον τρόπο το brand παρουσίασε τις συλλογές της AW20 που θα κυκλοφορήσουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, βάζοντας τους θεατές σε ένα ταξίδι με πλάνο διαδοχικών και διαφόρων προσωπικοτήτων και χαρακτηριστικών των σημερινών συλλογών της Pull&Bear.

Δείτε εδώ το video:

banner