Νέα

Eclecticism Utopia στο Golden Hall

Από -

Οι επιτυχημένοι fashion designers, Δημήτρης Μαστρόκαλος (MI) και Γιάννης Ράπτης (RO), με σημαία την κομψότητα και την καλαισθησία, προσφέρουν στους επισκέπτες του Utopia @ Golden Hall ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μόδας. Το μαγικό κουτί του Κωνσταντίνου Ρήγου δίνει πλέον τη θέση του σε έναν glam cube, που στο εσωτερικό του κρύβει ένα sophisticated fitting room.

Στόχος τους, το κοινό να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να μπει σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και design με επιλεγμένα αντικείμενα και ρούχα από τα καταστήματα του Golden Hall και κρυφές luxury γωνιές με εκπλήξεις, όπως το interactive shelf με το αντικείμενο της εβδομάδας και τα VR γυαλιά, όπου η τέχνη συναντά την τεχνολογία. Με την αγορά κάθε item που εκτίθεται στο Utopia Eclecticism, ο επισκέπτης παίρνει δώρο τη συλλεκτική τσάντα Utopia.

Η διαδραστική οθόνη που βρίσκεται στο χώρο, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν στην Ουτοπία των και να μάθουν τα πάντα για τα προϊόντα, τα events και το concept της κάθε θεματικής.
Ο Γιάννης Ράπτης και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος θα υποδέχονται κάθε εβδομάδα από έναν εκλεκτό καλεσμένο για μία εκ βαθέων συζήτηση για μόδα, design και υψηλή αισθητική. Upcoming guests στην Ουτοπία των Mi-Ro οι: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Demy, Χριστίνα Μπόμπα και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Έως τις αρχές Ιανουαρίου ανακάλυψε τον εκλεκτισμό και την κομψότητα που συστήνουν οι σχεδιαστές στο Utopia @ Golden Hall!
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για όλα τα τελευταία νέα του Utopia Eclecticism @ Golden Hall, επισκεφτείτε το www.goldenutopia.gr