Θέμα

Δωρεάν online σεμινάρια διαλογισμού & life coaching

Από -

Δύο ανέξοδοι τρόποι να διαχειριστείτε το άγχος σας την εποχή του κορωνοϊού και μια καλή ευκαιρία για ενδοσκόπηση.

Αυτές τις μέρες χρειάζεστε, ίσως περισσότερο από ποτέ,εφόδια για να διαχειριστείτε τα αρνητικά συναισθήματα και να αντιμετωπίσετε με δύναμη και ψυχραιμία τη δύσκολη περίοδο.

Online διαλογισμός mindfulness

Επιλέξτε έναν ήσυχο χώρο, καθίστε άνετα, ευθυγραμμίστε το σώμα σας και παρατηρήστε την αναπνοή σας! Αυτή είναι η πιο βασική πρακτική του διαλογισμού mindfulness. Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι ενδυναμώνει το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά να διαχειρίζεστε τις δυσκολίες πιο αποτελεσματικά ακόμα και αν τον εξασκείτε για λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα.


Συνδεθείτε online από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 12:30 και για όλη την εβδομάδα με τη Μυρτώ Λεγάκη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness των Πανεπιστημίων Μασαχουσέτης & Brown και ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center. Ετοιμαστείτε να εξασκηθείτε με καθοδηγούμενες πρακτικές mindfulness που έχουν διάρκεια 15 λεπτών. Οι ασκήσεις είναι για όλους και δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Στο τέλος θα υπάρχει και η δυνατότητα να στείλετε ερωτήσεις για να απαντηθούν από την εκπαιδεύτρια.


 Η πρόσβαση είναι δωρεάν με εγγραφή εδώ: http://https://www.onebreath.eu/together ή εδώ www.crowdcast.io/e/onebreathtogether/register


 Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά, θα διατίθενται βιντεοσκοπημένες οι συναντήσεις. Για την παρακολούθηση χρειάζεται υπολογιστής με ηχεία, smartphone ή tablet, καλή σύνδεση internet.

Coaching webinar: «The key to a peaceful mind in our new lockdown reality»

Μια ωραία ευκαιρία να εστιάσετε στον εαυτό σας θεωρεί η Σοφία Κουτσιανά «τον εκούσιο εγκλεισμό, τη μόνη διέξοδο από αυτή την τρέλα που λέγεται κορωνοϊός». Κόρη των ιδρυτών της Apivita, η Σοφία χάραξε από νωρίς τον δρόμο του life coaching. Aντλεί έμπνευση από τη σοφία των Αρχαίων Ελλήνων και στηρίζεται στις “Τρεις Αρχές” και στην “από μέσα προς τα έξω” θεώρηση της πραγματικότητας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές συνειδητοποιήσεις και άμεση μεταμόρφωση.


Στα δύο online σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν, αύριο Δεύτερα 23/3 στα αγγλικά και Τρίτη 24/3 στα ελληνικά στις 1800 η έμπειρη life coach θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική γαλήνη και την ανθεκτικότητα σας στην περίοδο κρίσης που διανύουμε καταπολεμώντας τους φόβους σας. Θα σας μάθει ότι δεν πρέπει να τους παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Όταν τους θεωρείτε παροδικούς, φεύγουν ευκολότερα.


 Η πρόσβαση είναι δωρεάν με εγγραφή εδώ: http://https://www.isofia.com/el/events/the-key-to-a-peaceful-mind-in-our-new-lockdown-reality/