Θέμα

Blast from the past: Τα μυστικά ομορφιάς της Twiggy συνοψίζονται σε 3 προϊόντα μακιγιάζ, 1 ανέξοδη συνήθεια και 1 "θαυματουργή" μέθοδο άσκησης

Από -

To fashion icon των 60ς μοιράζεται μερικά, απλά μυστικά από τη λιτή ρουτίνα ομορφιάς της

To αδύνατο...κλαράκι (από το αγγλικό twig) που μεσουράνησε στα 60s είναι στα 69 της χρόνια μια πολύ κομψή και καλοδιατηρημένη γυναίκα. Η ίδια περιγράφει ότι η ρουτίνα περιποίησης της είναι πολύ απλή και απέριττη, ενώ υπάρχουν λίγες πρακτικές στις οποίες ορκίζεται. Μια από αυτές είναι το πιλάτες! «Αφήστε τα γυμναστήρια και πιάστε το πιλάτες» δεν παραλείπει να παρακινεί τους πάντες. Από τότε που έπαθε ένα πρόβλημα στη μέση της και η οστεοπαθητικός της την παρότρυνε να ξεκινήσει πιλάτες άλλαξε η ζωή της. Όσο για τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί ανελλιπώς είναι τα εξής τρία: ένα αρκετά ενυδατικό foundation για να μην αφυδατώνεται η ξηρή επιδερμίδα της, μια μάσκαρα που δίνει μήκος γιατί έχει πολύ μικρές βλεφαρίδες. Τις παλιές καλές εποχές φορούσε τρεις στρώσεις από ψεύτικες βλεφαρίδες, τις οποιες έχει εγκαταλείψει εδώ και πολύ καιρό.

Το τρίτο προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ είναι το ρουζ και συγκεκριμένα το Little Round Pop Blusher της Bourjois. “Δεν το έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια και διατίθεται σε πολύ ωραίες αποχρώσεις. Εγώ προτιμώ τις ροζ που χαρίζουν ένα φυσικό ροδαλό χρώμα”.

H πρώην κριτής του America’s Next Top Model μίλησε και για τη φροντίδα της επιδερμίδας της, για την οποία χρησιμοποιεί high-street μάρκες, όπως η Nivea, η Dove, η Aveeno. H No1 συμβουλή ομορφιάς που δίνει είναι ο συστηματικός καθαρισμός! Η ίδια δεν κοιμάται ποτέ χωρίς να ξεβαφτεί και να καθαρίσει το πρόσωπό της ακόμα και αν έχει ξενυχτήσει ή νιώθει πολύ κουρασμένη.