Τάση

Beauty moment: Το γαλλικό μανικιούρ είναι και πάλι κοντά μας

Από -

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για Άνοιξη/καλοκαίρι 2020 γίνεται προάγγελος της κλασικής τάσης στα νύχια μέσα από νέες, μοντέρνες ερμηνείες

Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας της πιο επιδραστικής πόλης στον κόσμο να μην έχει ακόμα τελειώσει, αλλά έχει περάσει το μήνυμα ότι το γαλλικό μανικιούρ έχει επιστρέψει και φιγουράρει στις πασαρέλες πολλών σχεδιαστών σαν μια συμπληρωματική πινελιά στα εντυπωσιακά  φθινοπωρινά outfits.


Το καλό με το γαλλικό μανικιούρ είναι ότι αποτελεί μια κλασική και ασφαλή επιλογή πάντω στην οποία μπορούμε να παρέμβουμε αφήνοντας τη φαντασία μας –στην κυριολεξία- να οργιάσει. H νέα εκδοχή του 2019 έχει πολλές, διαφορετικές αναγνώσεις –εκφάνσεις που κάνουν το κλασικό look πολύ πιο ενδιαφέρον.

All time classic

H κλασική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ ταιριάζει με την ρομαντική και διαχρονική πλευρά της μόδας. Η nail artist Miss Pop πήρε ένα λεπτό πινέλο και πέρασε την άκρη του νυχιού με μια γραμμή μερικών χιλιοστών.

Double – corner

Η διάσημη nail artist Betina Goldstein σχεδίασε μια λεπτή γραμμή στην άκρη και άλλη μια στη ρίζα του νυχιού. Το συγκεκριμένο nail art δεν είναι εύκολο, αντιθέτως απαιτεί πολύ σταθερό χέρι και καλό είναι να το αφήσουμε για τους nail experts.

Φουτουριστικ

Για χάρη του Christian Siriano η nail artist Julie Kandalec βρέθηκε σε καλλιτεχνικό οίστρο! Αφού συνδύασε ουδέτερη βάση με τυρκουάζ γραμμή πασπάλισε τη βάση του νυχιού με ασημένιο γκλίτερ και δημιούργησε έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα καμβά που σίγουρα θα υιοθετήσουμε.

Black is black

Αφήνουμε το λευκό και πιάνουμε το μαύρο βερνίκι. Η μαύρη αντικαθιστά τη λευκή κλασική γραμμή στην άκρη του νυχιού πάνω σε ουδέτερη ή γαλακτερή βάση, έτσι όπως το είδαμε στην πασαρέλα των Rag & bone.

To άλλο μας μισό

Στην πιο extreme εκδοχή του το γαλλικό μανικιούρ μετατρέπεται σε κόντρα μεταξύ άσπρου - μαύρου που καταλήγει σε...ισοπαλία!