Θέμα

Bangs, bangs, bangs: Οι αφέλειες ζουν μεγάλες στιγμές

Από -

Παραθέτουμε τέσσερις διαφορετικούς τύπους αφέλειας για να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας και την ιδιοσυγκρασία σας

Curtain bangs

Αναβιώνουν το iconic look της Brigitte Bardot που δίνει ρετρό αέρα στις σύγχρονες εμφανίσεις. Συνδυάζονται τέλεια με ελεύθερα μακριά μαλλιά αλλά και με χαλαρά updos.

Σγουρές αφέλειες

Αν έχετε σγουρά μαλλιά τολμήστε τις. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Εκτός του ότι τονίζουν το βλέμμα και το σεξαπίλ, σας λύνoυν τα χέρια, γιατί δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling φτάνει μόνο να ποντάρετε στα σωστά προϊόντα που δίνουν ενυδάτωση, ζωντάνια και ελαστικότητα στη μπούκλα. P.S το κούρεμα πρέπει να γίνεται πάντα σε στεγνά μαλλιά, ώστε να είναι διακριτό πού φτάνει το μήκος τους.

Βαριές αφέλειες

Σε αντίθεση με τις σγουρές αφέλειες, οι συγκεκριμένες απαιτούν προϊόντα περιποίησης (τουλάχιστον ένα dry shampoo) και εργαλεία styling (μικρή πρέσα)! Ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα των μαλλιών, ο κομμωτής μπορεί να σας κατευθύνει σε πολλά layers και στρογγυλεμένες άκρες ή σε πιο ευθείες, κοφτές και ίσιες αφέλειες. Οι πρώτες αναβαθμίζουν υπέροχα ένα ponytail, ενώ οι δεύτερες αναδεικνύουν τα μακριά, σπαστά μαλλιά και τον boho χαρακτήρα τους.

90ς αφέλειες

Εμπνευστείτε από τα αγαπημένα 90ς και υιοθετήστε το δυναμικό look της Naomi Campbell που συνδύαζε ίσιες και αυστηρές αφέλειες με ένα πλούσιο, αυστηρό καρέ.