Θέμα

8 fashion brands που στηρίζουν τον Καρκίνο του Μαστού

Από -

Ο Οκτώβριος είναι επίσημα ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Και μερικά από τα πλέον αγαπημένα σήματα μόδας παρουσιάζουν τις specialσειρές, που έχουν δημιουργήσει προκειμένου να στηρίξουν το σκοπό αυτό.
Αγοράζοντας προϊόντα από αυτές τις σειρές στηρίζεται και εσείς με τη σειρά σας το κοινωνικό αυτό έργο, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατίθενται στα αρμόδια ιδρύματα και τους οργανισμούς.

Δείτε εδώ ποια brands έχουν υιοθετήσει τη Ροζ Κορδέλα:

Savage x Thrivers

Η σειρά εσωρούχων με την υπογραφή τη Rihannaδημιούργησε ένα VIPbox, που περιέχει εσώρουχα από ροζ δαντέλα για να στηρίξει το έργο του οργανισμού Thrivers μέσω του ιδρύματος ClaraLionel.

Wetbrush

20%των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων με τοspecial print στη νέα σειρά BoldBeauty της Wet Brush Pro Detangler θα δοθούν για τη στήριξη του BCRF.

Aerie

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία Aerieπροσφέρει το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις της limitededitionσειράς με το αθλητικό σουτιέν, το κολάν και το φούτερ, για την ενίσχυση του σκοπού.

Veronica Beard

Κατά τη διάρκεια όλου του μήνα η VeronicaBeardθα δίνει 10 δολάρια για κάθε πώληση που θα πραγματοποιείται για την ενίσχυση των δράσεων του BCRF.

Ralph Lauren

Pink Pony έτσι ονομάζεται ηspecialcollection του οίκου, 25% των εσόδων της οποίας διατίθενται σε διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Aquatalia

O γνωστός οίκος υποδημάτων δημιουργεί μια capsule συλλογή για τον καρκίνο του μαστού και το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις της προσφέρονται στον Αμερικάνικο κρατικό οργανισμό.

Be YOUtiful Hoodie

Η BeYOUtiful οργανώνει ειδικές ημέρες προσφοράς σε κομμωτήρια, προσφέρει δωρεάν περούκες σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού και διαθέτει για τον ίδιο σκοπό τα έσοδα από τις πωλήσεις του ροζ φούτερ.

Erin Condren

Το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις του χαρακτηριστικού ροζ σημειωματάριου της εταιρίας διατίθενται στο ίδρυμα BCRF.