Νέα

7 κεριά για να κάνεις την ατμόσφαιρα στο σπίτι απολαυστική

Για τις ημέρες που μένουν ακόμη να περάσουμε στο σπίτι, ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, επέλεξε τα αρωματικά κεριά που θα μας χαλαρώσουν και θα πάρουν από επάνω μας την ένταση της περιόδου που διανύουμε.
Ο περιορισμός στο σπίτι αποτελεί μια καλή ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε σκέψεις και καταστάσεις, να κάνουμε εκκαθαρίσεις και να ομορφύνουμε το χώρο που περνάμε πια τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας. Συχνά, μια όμορφη μυρωδιά αρκεί για να μας αλλάξει τη διάθεση αλλά και την ενέργεια.
Είναι αυτό που μπορεί να κάνει ένα φίνο αρωματικό κερί σε ένα χώρο.

Έτσι λοιπόν, ο σχεδιαστής επέλεξε για το δικό του σπίτι αλλά και για εσάς, 7 πολύ ιδιαίτερα κεριά που ξεχώρισε τόσο για τον αρωματικό χαρακτήρα όσο και για την υψηλή ποιότητα των υλικών τους από τον οίκο Ladenac, του οποίου η αισθητική και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ταυτίζονται απόλυτα με τις σχεδιαστικές αξίες του ίδιου.

Όταν ανοίξετε ένα αρωματικό κερί Ladenac για πρώτη φορά και αναπνεύσετε το άρωμά του. Όταν το ανάψετε θα δείτε ότι πρόκειται για ένα πολυτελές κερί, φτιαγμένο από τα καλύτερα πρωτογενή υλικά, 100% φυσικό κερί λαχανικών και καθαρό φιτίλι από βαμβάκι, που παρουσιάζεται σε ένα δοχείο από γυαλί από μαύρο κρύσταλλο με καπάκι βακελίτη ή σε λευκό κεραμικό σκαλιστό δοχείο.
Χρόνος καύσης περίπου 45 ωρών.
Ύψος γυαλιού 8cm και διάμετρος γυαλιού 8cm.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα αρώματα, σε περιορισμένη ποσότητα στο www.stelioskoudounaris.com  και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό WELCOMESTELIOS ώστε να επωφεληθείτε 10% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά.