Θέμα

5 Trends που θα παραμείνουν στην κορυφή και τη νέα χρονιά

Από -

Από σεζόν, σε σεζόν και από εποχή σε εποχή υπάρχουν τάσεις, που αν και δεν εντάσσονται στις διαχρονικές της μόδας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως μεταφερόμενες, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να επενδύσουμε σε κομμάτια, που θα παραμείνουν ψηλά στη κλίμακα της μόδας και την επόμενη χρονιά.
Είτε λοιπόν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια ακριβή τσάντα, είτε σε πολλά κομμάτια ρούχων, πριν φτάσετε στο ταμείο, μελετήστε τα trends που θα έχουν διάρκεια ζωής, σύμφωνα με την ανάλυση των trends της νέας χρονιάς. Στη φετινή σκηνή της μόδας πέντε είναι οι τάσεις που, όπως όλα δείχνουν, ανταποκρίνονται στο crash test!

Ανακαλύψτε ποια είναι αυτά:

Δέρμα

Τα δερμάτινα έχουν καταφέρει εδώ και αρκετές σεζόν να βρίσκονται στη κορυφή. Τη χρονιά που μόλις έφυγε μάλιστα, το δέρμα παρουσιάστηκε σε πλέον εμπλουτισμένη εκδοχή του. Η τάση που μας θέλει με Total leather σύνολα, δερμάτινα φορέματα και looks από δέρμα σε έντονα χρώματα θα παραμείνει μεταξύ των κορυφαίων της μόδας. Αξιοποιήστε τις εκπτώσεις επενδύοντας σε ένα Leather κοστούμι, ένα φίνο δερμάτινο παντελόνι ή μια 70’s inspired δερμάτινη καμπαρτίνα.

Square Toe

Τα παπούτσια με τις τετράγωνες σιλουέτες ήταν μια από τις νέες αφίξεις της χρονιάς. Όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν on trend και για το 2020. Εκτός από τις μπότες και τα μποτάκια που ήταν εφέτος οι πρωταγωνιστές της τάσης, τη σχεδιαστική αυτή γραμμή θα τη συναντήσουμε άμεσα και σε κομψά φλατ ή βραδινές γόβες.

Suiting

Όσο οι δημιουργοί θα ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να παρουσιάσουν το κοστούμι και όσο οι επαγγελματίες της μόδας θα βρίσκουν νέους ιδέες για να το παρουσιάζουν στιλιστικά, τόσο το κοστούμι θα παραμείνει μεταξύ των κορυφαίων επιλογών κάθε σεζόν. Για την επόμενη χρονιά αυτό που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι ένα σετ σε oversized γραμμή.

Πέρλες

Σε αντίθεση με αυτό που σας έρχεται πρώτα στο μυαλό, η εν λόγω τάση δεν αφορά σε κοσμήματα (που και αυτά θα παραμείνουν ψηλά στον χάρτη των τάσεων) αλλά στα διακοσμημένα με πέρλες ρούχα. Το trend έκανε αισθητή την παρουσία του εφέτος τον χειμώνα και όπως όλα δείχνουν θα δώσει ένα εξίσου δυνατό παρόν και σε όλη τη νέα χρονιά.

Animal Prints

Κι ενώ όλοι περιμέναν πως η τάση θα αρχίσει να χάνει από την αίγλη της, τα animal μοτίβα παραμένουν πολύ δυνατά και εμπλουτίζονται με snake και Lizard prints. Δώστε έμφαση στις γήινες αποχρώσεις.