Θέμα

5 Εύκολα Καλοκαιρινά Looks

Από -

Το καλοκαίρι πρέπει να μας ασχολούμαστε με τα πικνίκ στο πάρκο, τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, τα μπάνια και οι αποδράσεις και όχι να καταναλώνουμε το χρόνο μας προσπαθώντας να βρούμε πως θα «ντύσουμε» τις ημέρες μας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τα ενδυματολογικά μας standard στο βωμό της easy going καθημερινότητας, κάνοντας απλά, ένα τυχαίο rotation ανάμεσα στους σίγουρους συνδυασμούς της γκαρνταρόμπας.
Για εκείνες τις στιγμές, που δεν θέλω καθόλου να προβληματιστώ με το τι θα φορέσω, κατέληξα σε πέντε εύκολους και δυνατούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς που, χωρίς καμία προσπάθεια, μου προσφέρουν το απαραίτητο αισθητικό αποτέλεσμα.
Πρόκειται μάλιστα για σύνολα πολυμορφικά: διαθέτουν τη δυναμική της αλλαγής στην εντύπωση που προσφέρουν, καθώς εύκολα αναπροσαρμόζονται, σε όρους εντυπώσεων, αλλάζοντας απλώς τα περιφερειακά στοιχεία (αξεσουάρ, υποδήματα και ό,τι άλλο εμπίπτει σε αυτή τη κατηγορία).

Εμπριμέ φόρεμα + Sporty Sneakers

Τα φορέματα με τα sneakers πάνε μαζί στη σύγχρονη μόδα, ακριβώς όπως το αλάτι και το πιπέρι.
Πρόκειται για συνδυασμούς εύκολους στην εκτέλεση τους, που μπορούν να σταθούν επάξια στον επαγγελματικό χώρο και στη χαλαρή έξοδο.

Λευκό + Λευκό

Ένα crisp λευκό πουκάμισο και ένα λευκό τζιν είναι το σύνολο που επιλέγω τουλάχιστόν μια φορά επί εβδομαδιαίας βάσης. Δείχνει πάντοτε φρέσκο και μπορεί εύκολα να μεταλλάξει το στυλ του με το κατάλληλο ζευγάρι υποδημάτων και μόνο!

Μακό Tank + Relaxed Παντελόνι

Όταν τα denim αρχίζουν να γίνονται πολύ βαριά (και αυτό συμβαίνει σε παράλληλη πορεία με την άνοδο της θερμοκρασίας), τότε τα παντελόνια, σε χαλαρή και loose γραμμή, είναι η βασική εναλλακτική μας. Συνδυάστε τα με ένα απλό μακό και παίξτε με τα αξεσουάρ.

Matchy Matchy

Υπάρχει, πραγματικά, κάτι ευκολότερο στην γκαρνταρόμπα μας από τα μονοχρωματικά σύνολα. Προφανώς και όχι και ιδιαίτερα σήμερα που το tone sur tone αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και μάλιστα με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Εκμεταλλευτείτε το.

Θηλυκό Λευκό Top + Denim Σόρτς

Αν ανήκετε κι εσείς, μαζί με εμένα, σε αυτή τη κατηγορία που μπορεί και τις 365 του χρόνου να εμφανίζεται παντού με ένα λευκό t-shirt και τζιν, τότε θεωρήστε πως το καλοκαιρινό σας update κρύβεται στα chic summer λευκά μπλουζάκια.