Varoulko Seaside

Με τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου η θαλασσινή κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται κι εξελίσσεται με νέες, κομψές δημιουργίες, ενώ εξαιρετικά είναι και τα γλυκά του Θοδωρή Μωυσίδη. Τα πιάτα, με σύγχρονη αισθητική και φρεσκότατες πρώτες ύλες, δικαιώνουν τη διαχρονικότητα των βραβεύσεων του «Varoulko» με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Σερβίρονται με φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου κι επεκτείνονται στο τριώροφο κτίριο ακριβώς απέναντι, με αίθουσες για μαθήματα μαγειρικής, prive dining, events κ.λπ. Τα μεσημέρια η κουζίνα είναι πιο χαλαρή, με θαλασσινούς μεζέδες, κάποια κύρια πιάτα και ψάρι στη σχάρα (€ 28-32).

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €60

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πώς κύλησαν οι πρώτες μέρες της νέας εστίασης στους κλειστούς χώρους; Τι λένε οι επιχειρηματίες.

Στον απόηχο του λοκντάουν της Μυκόνου, η εστίαση ανά την Ελλάδα κλήθηκε να εφαρμόσει μια νέα δέσμη μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας, που μετέτρεψε τις εισόδους των καταστημάτων σε… πύλες επιβίβασης αεροδρομίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
21/07/2021

Varoulko Seaside

Γαστρονομικό τοπόσημο για ξένους κι Έλληνες στην Αθήνα αλλά και πεδίο διαρκούς εξέλιξης μιας νέας θαλασσινής ελληνικής κουζίνας.

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας.

Για ψάρι στο Μικρολίμανο

Λίγο προτού ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα έργα ανάπλασης, κατηφορίζουμε σε ένα από τα πλέον χαρισματικά θαλασσινά σημεία της πρωτεύουσας και απολαμβάνουμε –τι άλλο;– φρέσκο ψάρι από τους μαέστρους του είδους.

Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2019

Θα περίμενε κανείς κι άλλες επιβραβεύσεις που δυστυχώς δεν ήρθαν.

Η Αθηναϊκή κάνει comeback στον έρωτά μας για την παλιά αστική Αθήνα

Το ρετρό εμπνέει τη γευστική σκηνή της πόλης και η Αθηναϊκή, γνωστή και ως ψάρι μαγιονέζα, σερβίρεται ανανεωμένη κι εκσυγχρονισμένη στα καλά εστιατόρια. Κάνουμε ένα φλας μπακ στην ιστορία της και απολαμβάνουμε τις νέες εκδοχές της.