Το Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €25

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Kυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Μαγειρίτσα: 18 αχνιστά ραντεβού με την παράδοση

Θα ψιλοκόψουν τις συκωταριές, τα λαχανικά και τα χορταρικά τους, θα χτυπήσουν αβγολέμονο και θα σας περιμένουν. Και δίπλα στη θεσμική αναστάσιμη σούπα-βάλσαμο θα βάλουν ο καθένας τα δικά του.

Goût de France| Η άνοιξη μπαίνει γαλλικά

Tην Τετάρτη 21/3 χιλιάδες σεφ αποτίνουν φόρο τιμής σε μια κουζίνα που σφράγισε την εξέλιξη της μαγειρικής τέχνης, στρώνοντας ένα μεγάλο γαλλόφωνο τραπέζι που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους.

30 γευστικά σενάρια για Πάσχα στην Αθήνα

Με τη φετινή Λαμπρή σε απόσταση αναπνοής, οι κατσαρόλες περιμένουν τις αναστάσιμες μαγειρίτσες κι οι σούβλες και τα κάρβουνα βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α»

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και θέσεις στο θέατρο ή σε κάποια συναυλία κλείνεις μέσω internet, κλείσε λοιπόν και τραπέζι για φιλική μάζωξη ηλεκτρονικά, μέσω της online πλατφόρμας κράτησης του «α». Ιδού έξι μοντέρνες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία για να πάρεις ιδέες.

24 ιδέες για Πάσχα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της Αθήνας

Ας μυρίσουν οι αμνοί, οι μαγειρίτσες και τα κοκορέτσια! Πρωτομαγιά και Πάσχα μαζί, κι εμείς σας δίνουμε ιδέες για να το γιορτάσετε τρώγοντας έξω, με προτάσεις ερεθιστικές. Χαζεύοντας τη θέα της πόλης, στο κέντρο και σε εξοχές, σε ταβέρνες και καλά εστιατόρια. Πασχαλινή ευωχία, ανοιξιάτικες μυρωδιές, αλεγκρία και γευστική ανάταση!

Value for money εστιατόρια: αλήθειες και μύθοι

Το value for money στα εστιατόρια μπορεί να καθορίζεται από τη φιλοσοφία τους και τη διαχείρισή της, τελικά όμως περνάει λίγο και από το χέρι μας.