Σπίτι Neat Eat + Cafe + Bar

Η κουζίνα του είναι οικεία, με σύγχρονη αντίληψη, και οι δόσεις ντιζάιν ισχυρές στην πάντα δημοφιλή Φιλοθέη –από όπου ξεκίνησε το concept Στο μενού σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά και μια σειρά από κύρια πιάτα δίνουν επιλογές τόσο για το μεσημέρι όσο και για μια casual βραδινή έξοδο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

12 νέες ιδέες για delivery και take away

Μέχρι να ανοίξουν κανονικά τις πόρτες τους σε έναν μήνα περίπου, ιδού ορισμένα αθηναϊκά στέκια που μόλις ξεκίνησαν νόστιμη προθέρμανση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2020

Value for money εστιατόρια: αλήθειες και μύθοι

Το value for money στα εστιατόρια μπορεί να καθορίζεται από τη φιλοσοφία τους και τη διαχείρισή της, τελικά όμως περνάει λίγο και από το χέρι μας.

Μπαίνοντας σε καινούργιο «Σπίτι»

Δεύτερη… κατοικία, στη Γλυφάδα αυτή τη φορά, αλλά και νέα πλάνα για το επιτυχημένο «Σπίτι neat eat + cafe + bar» της Φιλοθέης.

Παν-αισθητικό δείπνο από «Σπίτι»

Δεύτερη έδρα, στη Γλυφάδα αυτή τη φορά, κι ένα πολύ ενδιαφέρον καινούργιο diner project για δώδεκα άτομα και πέντε αισθήσεις από την ομάδα του «σπίτι neat eat + cafe + bar».

Home sweet home: εστιατόρια... σαν στο σπίτι σου!

Μία από τις πιο ισχυρές τάσεις που είδαμε να εμφανίζονται στα εστιατόρια τα τελευταία χρόνια είναι το σπιτικό στιλ διακόσμησης. Σημείο των καιρών; Πάντως, ο κανόνας που ήθελε τα ρεστοράν υπερπολυτελή αλλάζει κι εμείς απολαμβάνουμε τη θαλπωρή τους.

Οι καλύτερες πίτσες της πόλης

Άργησε λίγο, αλλά η λεπτή, τραγανή ζύμη ήρθε για να μείνει. Από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίτεχνες πτυχές του, το σπαρμένο με διάφορα υλικά σενάριο έχει ωραία πλοκή. Ιδού εννιά σημεία όπου το ιταλικό ρεύμα κυλάει ισχυρό.

Σπίτι Neat Eat & Cafe

Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, design και πολύ καλές τιμές στο νέο all day spot της Νέας Φιλοθέης.