Monk’s Beard
Από το «San Michali» της Σύρου στο καινούργιο του εστιατόριο στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης εστιάζει στα λαχανικά και στο κρέας, ψήνοντας και μαγειρεύοντας τα πάντα στα ξύλα και τα κάρβουνα. Μενού dégustation € 75.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€32 - €55
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ., Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Σε ποια νέα εστιατόρια και μπαρ, τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα
Οι αφίξεις των τελευταίων μηνών που τοποθετούν έξτρα ενδιαφέρον στα πιάτα και τα ποτήρια μας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/03/2023