Monk’s Beard

Από το «San Michali» της Σύρου στο καινούργιο του εστιατόριο στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης εστιάζει στα λαχανικά και στο κρέας, ψήνοντας και μαγειρεύοντας τα πάντα στα ξύλα και τα κάρβουνα. Μενού dégustation € 75.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€32 - €55

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Σε ποια νέα εστιατόρια και μπαρ, τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Οι αφίξεις των τελευταίων μηνών που τοποθετούν έξτρα ενδιαφέρον στα πιάτα και τα ποτήρια μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/03/2023