Ακροβόλι

Από το μολυβένιο βαρίδι που τοποθετείται κοντά στα αγκίστρια της πετονιάς δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης εστιατόριο της Βούλας. Η χαρακτηριστική πέτρα του παλιού κτιρίου που στεγάζει το «Ακροβόλι» έχει συνδυαστεί με ξύλο, λευκό και οινοπνευματί χρώμα, κομψά φωτιστικά, κατασκευές από μπουκαλοθήκες και ράφια σαν λευκή κορδέλα στο χώρο του μπαρ. Στο μενού, με την υπογραφή του Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή και του Μίλτου Γιάννου, θα συναντήσετε όστρακα, θαλασσινά και ψάρια σε κλασικές και σύγχρονες συνταγές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

''Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar'': Out of the box ψαροφαγία για μυημένους

Σε έναν υπέροχο, φωτεινό χώρο, τα φρέσκα υλικά συνδυάζονται με το μεράκι των σεφ και εγγυώνται αξέχαστες θαλασσινές γεύσεις.

08/07/2022

"Ακροβόλι": The whole fish story

Σημείο αναφοράς στα νότια προάστια, εξελίσσει τη θαλασσινή του πρόταση με ουσία και μπρίο.

Ακροβόλι: Εκλεκτή ψαροφαγία στα μέτρα μας!

Τώρα το καλοκαίρι που οι βόλτες μας στη Βούλα πυκνώνουν, πιάνουμε τραπέζι στο «Ακροβόλι» και αισθανόμαστε σαν να έχουμε φύγει για διακοπές.

5 πεζόδρομοι μπουκιά και συχώριο

Αναζητούμε τη νοστιμιά σε όμορφα αστικά ξέφωτα της πόλης, που υπόσχονται γευστικά ενσταντανέ για κάθε διάθεση και απλώνονται από την καρδιά της μέχρι τη θάλασσα.

«Ακροβόλι»: Πιο καλοκαίρι δεν γίνεται!

Κάθε φορά που πιάνουμε τραπέζι στο «Ακροβόλι», σε ένα από τα πιο όμορφα και ζωντανά πόστα στη Βούλα, στον πεζόδρομο της Ποσειδώνος, νιώθουμε σαν να έχουμε τη θάλασσα στα πόδια μας.

Βορράς ή Νότος; Ένα απολαυστικό γευστικό δίλημμα

Η Γλυφάδα και η Κηφισιά είναι σημεία αναφοράς στον Νότο και τον Βορρά, οπότε ιδού μερικές ελκυστικές προτάσεις που θα νοστιμίσουν τις εξόδους και τις shopping βόλτες μας.  

Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event με όλων των ειδών τα ωμά έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο της Βούλας.