Basegrill Athens

Ο χώρος της διάσημης κρεατερί του Περιστερίου είναι ατμοσφαιρικός και ζεστός, σαν αστικό μπιστρό, ενώ η κουζίνα και το προσωπικό παίζουν στα δάχτυλα τις προχωρημένες κοπές με έντονο ελληνικό πρόσημο, που δίνουν ταυτότητα στο μενού. Το δημοφιλές «αβγό σε φωλιά πατάτας» παραμένει λιχούδικο φαβορί, τα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, πρόβατο ή μοσχάρι είναι απροσπέραστα, όπως και η σπαλομπριζόλα των ψυγείων ωρίμανσης. Τα γλυκά υπογράφει ο Διονύσης Αλέρτας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Σπύρος Λιάκος: "Κανείς δεν μπορεί να ανεβεί το Έβερεστ μόνος του"

Με αφορμή το άνοιγμα του νέου Basegrill στη Γλυφάδα κάναμε μια συζήτηση με τον Σπύρο Λιάκο που είχε τα πάντα, από συνεργασίες που κρατάνε στο χρόνο και νέες προκλήσεις, έως "χελώνες" που ανεβαίνουν απάτητες κορυφές…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
07/01/2024

"Basegrill": Απλώς ασυναγώνιστο

Οι δημιουργοί του "Basegrill", ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος, δεν σταματούν να ανανεώνουν το ονομαστό τους εστιατόριο στο Περιστέρι, κρατώντας το στην αιχμή της κρεατοφαγικής σκηνής της πόλης.

Basegrill

Στην πηγή του κρέατος

"Basegrill": ο αθηναϊκός ναός του κρέατος

Ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκου εξελίσσουν συστηματικά το ονομαστό τους εστιατόριο στο Περιστέρι, κρατώντας το στην αιχμή της κρεατοφαγικής σκηνής της πόλης.

6 στέκια που νοστιμίζουν το Περιστέρι

Κρέας και ψάρι για βραβείο, μοντέρνες ταβέρνες, ανατρεπτικές gastro pub αλλά και προχώ streetfood βάζουν την πινελιά τους στο γευστικό χάρτη της μεγάλης συνοικίας.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο.

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους "Μαζί"

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια "Cookoovaya", "Basegrill", "Τραβόλτα" και "Hoocut".