Cycladic Cafe

Ντυμένο στα λευκά, με αισθητική προσέγγιση που αντλεί ίχνη από το DNA του πρωτοκυκλαδικού πολιτισμού, το καφέ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης σερβίρει ροφήματα κι ανάλαφρη, ευχάριστη μεσογειακή κουζίνα με ελληνικά υλικά. Το εντυπωσιακό κυματιστό στέγαστρο-γλυπτό του Στέλιου Κόη μοιάζει να κινείται, ενώ ο κήπος που διαμόρφωσαν οι αρχιτέκτονες τοπίου doxiadis + Αγγελική Μαθιουδάκη, βάζει μια πινελιά urban garden, με τα πυκνά φυτά του να ανεβαίνουν μέχρι το ταβάνι του αιθρίου. Brunch καθημερινά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Καθημερινά 10 π.μ.-5 μ.μ. Πέμ. 10 π.μ.-8 μ.μ. Κυρ. 11 π.μ.-5 μ.μ. Κλειστά Τρ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώμε και πού πίνουμε μετά το μουσείο;

Εστιατόρια, μπαρ και νόστιμα σποτ παρουσιάζουν τα δικά τους απολαυστικά εκθέματα, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/02/2024

«Cycladic Café»: Ο Μπαξεβάνης μπήκε στο μουσείο

Γεύσεις με το άγγιγμα του βραβευμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη σερβίρονται εδώ και λίγο καιρό στο εστιατόριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, δίνοντάς μας την αφορμή να βρεθούμε ξανά στον φουτουριστικό κυκλαδίτικο κήπο του.

Τσιμπολογάμε μετά τέχνης σε 4 μουσεία της πόλης

Τέσσερα από τα πιο δημοφιλή μουσεία της πόλης έχουν καταφέρει να μπουν με το σπαθί τους στη ζωή των Αθηναίων και οι χώροι εστίασής τους τα καταφέρνουν καλά.

6 κήποι μες στο χειμώνα

Τι κι αν κλεινόμαστε μέσα λόγω καιρού, σε αυτά τα εστιατόρια, σε αίθρια κήπους και σέρες, η πρασινάδα συνεχίζει να μας περιβάλλει με τη χαλαρωτική ομορφιά της.

Οι καλύτερες εκθέσεις για Σαββατoκυριακάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια

Αν τους προτείνετε μια βόλτα στο μουσείο ή σε μια έκθεση τέχνης και σας γκρινιάζουν ζητώντας να περάσουν τη μέρα τους παίζοντας, να κάποιες ωραίες προτάσεις που θα βγάλουν τα… φιλότεχνα ένστικτα των παιδιών σας.

Τι καλό μας φέρνει ο Γενάρης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης;

Όχι μια, όχι δύο, αλλά έξι νέες δραστηριότητες  για παιδιά παρουσιάζονται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από το νέο έτος.