Γιουβετσάκια

Έχει πιστούς φίλους η ταβέρνα του Χάρη Τζίτζη, που ψάχνει αρκετά τα υλικά του –φρέσκα, εποχικά, της στεριάς ή της θάλασσας, αναδεικνύονται ωραία από την κουζίνα. Φουλ memorabilia στους τοίχους (από φωτογραφίες μέχρι εξώφυλλα παλιών περιοδικών) στο μέσα κομμάτι και αυλή για το καλοκαίρι, σε ένα χώρο που συνεχίζει σταθερά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €28

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;

Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/02/2024

Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.

Η Αθήνα νηστεύει! 43 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.

Value for money εστιατόρια: αλήθειες και μύθοι

Το value for money στα εστιατόρια μπορεί να καθορίζεται από τη φιλοσοφία τους και τη διαχείρισή της, τελικά όμως περνάει λίγο και από το χέρι μας.

6 γκουρμέ θαλασσινά πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε στα εστιατόρια της Αθήνας

Εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσεγμένες μαγειρικές τεχνικές, ευφάνταστες συνθέσεις: τα πάντα συνωμοτούν για απίθανες θαλασσινές σπεσιαλιτέ και απολαύσεις.