Καστελόριζο

Πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών. Λιτή, καλόγουστη, σύγχρονη σάλα και προσεγμένη κουζίνα ελληνικής –μεσογειακής αντίληψης που φέρει τα βασικά χαρακτηριστικά των εστιατορίων της αλυσίδας: γαριδάκι, καραβιδόψιχα, μύδια, καλαμαράκια, και φυσικά φρέσκο ψάρι. Το χειμώνα δοκιμάστε και μια ψαρόσουπα, αχνιστή και πλούσια. Αυλή για το καλοκαίρι και ευγενικό σέρβις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

Καστελόριζο

Θαλασσινό πανόραμα

Την Καθαρά Δευτέρα η ιωδιούχα φρεσκάδα έρχεται σπίτι

Με την Καθαρά Δευτέρα αλλά και τη Σαρακοστή σε απόσταση ιωδιούχας αναπνοής σταχυολογούμε ενδιαφέρουσες ιδέες που μας επιτρέπουν να απολαύσουμε όλα τα θαλασσινά καλούδια από την άνεση του σπιτιού μας.

25η Μαρτίου | 18 ραντεβού με τον «εθνικό» μπακαλιάρο

Αυτή την Κυριακή που έχει εθιμοτυπικά την τιμητική του, θα παρελάσει στα τραπέζια της πόλης αλευρωμένος, με κουρκούτι, λουκουμαδένιος, tempura, σε μπέργκερ…

Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.

«Speak Athenian. Be an Athenian»: Lunchphoria ...στο πιάτο!

Η ψηφιακή και διπλά βραβευμένη καμπάνια του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και της Marketing Greece συνεχίζει και τον Ιούλιο, και μυεί τους επισκέπτες της πόλης στην ευφορία του φαγητού.