Αμπιμπάγιο

Καλοφαγικό στέκι που στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών στο Θησείο. Μενού με ελληνικές προτάσεις αποτυπωμένες με φρέσκια ματιά. Τραπεζάκια έξω, σε μια βεράντα σε στιλ πλακόστρωτου για το καλοκαίρι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Καθαρά Δευτέρα (και) σε αυτά τα εστιατόρια της Αθήνας

Κάποιες επιλογές στην πόλη για να μετρήσεις χαρταετούς με συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/03/2024

Αφιέρωμα: Ταβέρνες και εστιατόρια για κρέας

Από παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα steak restos μέχρι σταθερά upscale στέκια κρεατοφαγίας και σουβλατζίδικα με οινικές αναζητήσεις.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

"Αμπιμπάγιο"

Η Ελλάδα στο πιάτο.

8 καφενεία και ταβέρνες που αγαπούν τους μεζέδες και την ελληνική κουζίνα

Γουστόζικα καφενεία και ταβέρνες-μεζεδοπωλεία που τιμούν την ελληνική κουζίνα αναβιώνοντας παραδοσιακά εδέσματα ή προσθέτοντας λεπτές ανανεωτικές πινελιές στα κλασικά για κρασο-ουζο-τσιπουροποσίες περιωπής.

"Αμπιμπάγιο": Επόμενη στάση: Θησείο

Με ανανεωμένο μενού και τη φρέσκια οπτική του σεφ Κωνσταντίνου Παλυβού, τα πιάτα της φωτεινής και όμορφης γαστρο-ταβέρνας θα σας ταξιδέψουν στην ελληνική γη και θάλασσα.

"Αμπιμπάγιο"

Στη σκιά του ιερού βράχου.