Τηλέμαχος Art Grill

Κρεατογνωσία ποιότητας σε πλούσιες μερίδες, σωστό σίτεμα και τεχνική στο ψήσιμο σε μια εξελιγμένη ψησταριά με αστική αισθητική που συν τοις άλλοις έχει και μεγάλη συλλογή κρασιών. Ανακαλύψτε στο πίσω μέρος το δωμάτιο με την κάβα σε ρόλο «σκηνικού». Τραπεζάκια έξω για το καλοκαίρι, κάτω από τα δέντρα, με αύρα γειτονιάς.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Τηλέμαχος Athens & Τηλέμαχος Art Grill": Ιδανική επιλογή για αμετανόητους meat lovers

Και στις δύο εστιατορικές περιπτώσεις, κοινός παρονομαστής είναι η κορυφαία πρώτη ύλη και η εξαιρετική αντιμετώπιση αυτής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2023

Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;

Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.

"Τηλέμαχος Art Grill": κρεατογνωσία με την αύρα του κλασικού

Το διάσημο meat resto των αδερφών Τσιλιγκίρη συνεχίζει να υπηρετεί με ζέση την ξεχωριστή κρεατο-κουλτούρα που το καθιέρωσε στη γευστική σκηνή της πόλης.

Τηλέμαχος Art Grill

Γνώση και ιστορία

Τηλέμαχος Art Grill: All time meat classic

Όταν κάποτε γραφτεί ένα βιβλίο για την ιστορία του κρέατος στην Ελλάδα, το κεφάλαιο για το «Τηλέμαχος Art Grill» θα είναι σίγουρα από τα μεγαλύτερα

Τα δροσερά και γευστικά απάγκια της Κηφισιάς

Να που μια βόλτα μέχρι την Κηφισιά φαντάζει ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά μας βράδια, με ιδέες για κάθε διάθεση.

Τηλέμαχος Art Grill

Το ιστορικό κρεατοφαγείο της Κηφισιάς συνεχίζει με γκραν σουξέ την πορεία του στη σκηνή της Αθήνας. Με λίγη προσοχή στην ακρίβεια των ψησιμάτων θα κερδίσει πολλούς πόντους.