Ορίζοντες Λυκαβηττού

Είτε από την καλοκαιρινή βεράντα είτε από το τζάμι της πολυτελούς σάλας, σε αυτό το εστιατόριο στον Λόφο Λυκαβηττού, που είναι σημείο αναφοράς για τη θέα του, έχεις όλη την Αθήνα... πιάτο. Ο χώρος είναι πολυσυλλεκτικός και φιλοξενεί από τουρίστες κι επιχειρηματίες μέχρι ένα αθηναϊκό κοινό με ευρύ φάσμα απαιτήσεων, ενώ τα πιάτα που προτείνει η κουζίνα είναι σύγχρονης γευστικής αντίληψης, έξυπνα, με φαντασία κι επίπεδο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €60

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού βγαίνουμε πριν και μετά τις συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού;

Παλιά και νέα στέκια γύρω από το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού υποδέχονται τους συναυλιόφιλους του ανανεωμένου τοπόσημου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2023

Πάσχα στην Αθήνα: Εστιατόρια και ταβέρνες για μια νόστιμη Ανάσταση και Λαμπρή

Το ρητό θέλει Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, αν όμως για φέτος ξεμείνετε στην πρωτεύουσα (ή αν η πρωτεύουσα είναι το χωριό σας), δε χάλασε κι ο κόσμος: οι παρακάτω προτάσεις σας φωνάζουν "δέβρο έξω", με μαγειρίτσες και μεζεδάκια να στρώνουν το δρόμο.

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

H Αθήνα έχει μια βεντάλια από επιλογές για να φρεσκάρουμε το φλερτ μας με το ρομάντζο. Τα εστιατόρια έχουν φυσικά την τιμητική τους, φορώντας τα πιο ατμοσφαιρικά τους και σκαρώνοντας ειδικά μενού... αποπλάνησης, ενώ τα ξενοδοχεία ανεβάζουν το glam factor συνοδεύοντας το δείπνο με ειδικά πακέτα διαμονής και spa.

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει.

Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη

Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Ένας σεφ προδιαγραφών βάζει τη σφραγίδα του στην κουζίνα του διαχρονικού εστιατορίου της οικογένειας Σταύρου –με την αφοπλιστική θέα σε όλη την Αθήνα– και κερδίζει τις εντυπώσεις.