Πιπεριά

Σε σημείο κέντρο-απόκεντρο του Νέου Ψυχικού, προτείνει έναν κατάλογο με τονισμένο θαλασσινό πρόσημο, κάνοντας όμως χώρο και για όσους αγαπούν το κρέας, συχνά με έθνικ προσανατολισμό. Το ντεκόρ «παίζει» ανάμεσα σε νεο-ταβέρνα και σε πιο μοντέρνο, ανάλαφρο εστιατορικό στιλ, ενώ τα εξωτερικά τραπέζια είναι τριγυρισμένα από πρασινάδα. Το σέρβις, η μουσική κι ο νεαρόκοσμος συνθέτουν μια χαλαρή και κεφάτη ατμόσφαιρα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€28 - €35

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

"Πιπεριά": Ψαρογαστρονομία για όλους

Γραμμένη με αλμύρα και ιώδιο είναι η ιστορία των 22 και πλέον χρόνων της "Πιπεριάς", αυτού του σύγχρονου και cool ψαροστεκιού στο Ψυχικό.

Πιπεριά

Κάτι να καίει...

Η "Πιπεριά" καίει νόστιμα στο Νέο Ψυχικό

Ευάερο μαγαζί-γωνία και στέκι δημοφιλές και αγαπημένο, συνεχίζει αισίως την πορεία του με θαλασσινές γεύσεις κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες.

H Αδριανείου στο Νέο Ψυχικό τα έχει όλα

Σε μικρο-πιάτσα με μεγάλη δυναμική εξελίσσεται ο δρόμος αυτός του Νέου Ψυχικού που μιλά άπταιστα ιταλικά, γαλλικά, θαλασσινά αλλά και γλυκά.

Πιπεριά

Casual ψαροφαγία με μεγάλη ιστορία

«Πιπεριά»: Casual καλοφαγία σε πράσινο φόντο

Οι καταπράσινες ζαρντινιέρες της αυλής οριοθετούν το casual σκηνικό, η σκιά και η δροσιά αγκαλιάζουν τα αεράτα τραπεζάκια και η σπιρτόζικη κουζίνα ξεδιπλώνει τα ξόρκια της, με την «Πιπεριά» να συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια σταθερής παρουσίας στο χάρτη της χαλαρής καλοφαγίας της πόλης.