Αλεξάνδρα

Ένας χώρος ανάμεσα σε εστιατόριο και μοντέρνα ταβέρνα, προσεγμένος και φιλικός, όπου τρως αξιοπρεπώς και σε καλές τιμές. Το εσωτερικό είναι φωτεινό, σε νεο-νοσταλγικό στιλ, με μια πράσινη βεράντα απέναντι από το Πάρκο των Παναθηναίων να αναλαμβάνει τους μήνες του καλοκαιριού. Υπάρχουν κλασικά και τοπικά πιάτα ελληνικής κουζίνας που έχουν μόνιμη θέση στον κατάλογο, ενώ κάποια άλλα εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή. Πλέον έχει κι ένα μπαράκι με μπίρες και μεζέδες. Κάθε Παρ., Σάβ.ο Διονύσης Γιατράς ερμηνεύει αγαπημένα έντεχνα, λαϊκά τραγούδια.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Για φαγητό στις μεγάλες σινε-πιάτσες του κέντρου της πόλης

Σταχυολογούμε αγαπημένα στέκια για φαγητό, τσιμπολόγημα και κουσκουσάκι είτε πριν είτε μόλις ανάψουν τα φώτα στις σκοτεινές αίθουσες του αθηναϊκού κέντρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/10/2022

Νέες γεύσεις στην «Αλεξάνδρα»

Η πράσινη βεράντα απέναντι από το Πάρκο των Παναθηναίων είναι από τις κλασικές δροσερές αξίες, και ο κατάλογος φροντίζει πάντα να μας ιντριγκάρει με καινούργιες προτάσεις.

13 νόστιμες προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Πολλές κουζίνες της πόλης θα τηρήσουν τις παραδόσεις σφυρίζοντας, καθεμία με το δικό της στιλ, την έναρξη της Σαρακοστής. Αφού πετάξετε το χαρταετό σας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε μια στάση…

33 εστιατόρια στα πρόθυρα… Αγίου Βαλεντίνου

Άλλα πολυτελή, άλλα cozy και χαλαρά, φτιάχνουν καθένα το δικό του σκηνικό για εκείνο το σπέσιαλ τετ α τετ κι αφήνουν τον Άγιο να βάλει το χέρι του στην κουζίνα. Share the love.

Η 25η Μαρτίου ανεμίζει μπακαλιάρους

Ανήμερα της γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο «φτωχογιάννης» μπακαλιάρος θα έρθει αγκαζέ με τη γνωστή σκορδαλιά ή πλακί, αλλά και σε… ριζότο και σε μπέργκερ.