Jimmy’s Fish

Είτε στη σάλα με τους Αμερικανούς ναύτες των ’40s, το περίφημο υπερωκεάνιο «Normandie» και κάθε λογής επιτοίχια ναυτικά σύμβολα, είτε πιάνοντας πόστο απέναντι, σε ένα από τα πιο γνωστά ντεκ στο Μικρολίμανο, δίπλα στη θάλασσα, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσει κλασικότροπη κουζίνα ψαριού: όστρακα, ριζότο, θαλασσινές μακαρονάδες, ψητό ψάρι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Πειραιά των αντιθέσεων και των προοπτικών

Ο Πειραιάς διαθέτει κλασικά και νέα σημεία αναφοράς για έξοδο, ενώ διαμορφώνει με υπομονή το νέο οικιστικό και πολιτιστικό πρόσωπό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΒΟΥΛΑΛΑς
31/07/2017

13 μερακλίδικες στάσεις για ούζο και τσίπουρο

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει «γαλανόλευκα» αποστάγματα, μεζέδες, νόστιμες γευστικές κόντρες και... χαμόγελο. Γεμίζουμε τα ποτήρια και διαλέγουμε πιάτα από ωραία μεζεδοπωλεία και ταβέρνες.

«Jimmy's Fish & The Sushi Tavern»: Θάλασσα με δύο πρόσωπα

Αυτό το ξύλινο ντεκ στο Μικρολίμανο κοιτάζει ταυτόχρονα­ προς τη Δύση και την Άπω Ανατολή. Σούσι, ζυμαρικά και ριζότο με όστρακα ή ψητό ψάρι; Τραβάς όπου σε πάει­ η γευστική σου πυξίδα. Το σίγουρο είναι ότι θα σε πάει μέσω­ θαλάσσης.

9 νέα σενάρια ψαροφαγίας στα εστιατόρια της Αθήνας

Τον τελευταίο χρόνο οι θαλασσινές γεύσεις στην Αθήνα ανανεώνονται ακολουθώντας ποικίλα σενάρια κι εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά.

Meet «Jimmy’s Fish & the sushi tavern»

Μια νέα γευστική πρόταση διπλής θαλασσινής κατεύθυνσης στο Μικρολίμανο.