Δάφνη

Στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου με τα πλατάνια και τις ελιές, η μαγείρισσα Αριστέα Βλάχου ετοιμάζει πιάτα με εποχικά υλικά, επιλεγμένες πρώτες ύλες σε συνεργασία με τροφοσυλλέκτη, μαγειρευτά με προσωπική ματιά, κρεατικά της ώρας και επιδόρπια ημέρας. Σάλα με ζεστό ρετρό ύφος και σκεπαστή αυλή με vintage πλακάκια. Μαζεμένες επιλογές αποσταγμάτων και κρασιών ελληνικού κυρίως αμπελώνα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€26 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Δάφνη

Με έμπνευση στο δρόμο της ελληνικής κουζίνας

31/10/2022

Στη "Δάφνη" η εποχικότητα είναι πάνω απ’ όλα

Με την Αριστέα Βλάχου στο τιμόνι, το αγαπημένο εστιατόριο του Περιστερίου προσφέρει ένα πανόραμα της ελληνικής κουζίνας.

6 στέκια που νοστιμίζουν το Περιστέρι

Κρέας και ψάρι για βραβείο, μοντέρνες ταβέρνες, ανατρεπτικές gastro pub αλλά και προχώ streetfood βάζουν την πινελιά τους στο γευστικό χάρτη της μεγάλης συνοικίας.

Η "Δάφνη" που αγαπά την ελληνική κουζίνα

Στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, το εστιατόριο "Δάφνη" είναι από τα κλασικά πλέον μαγαζιά της Αθήνας που περπατούν σταθερά στο δρόμο της ελληνικής κουζίνας.

Πετάει το Περιστέρι κι αυτά τα γευστικά στέκια το αποδεικνύουν

Πολύχρωμα έθνικ στέκια, ψαγμένες νεο-ταβέρνες, προσεγμένα all day spots και αλέγρα wine bars μπαίνουν στο χάρτη δίπλα στις κλασικές αξίες της περιοχής, που διαμορφώνει υπερτοπικό χαρακτήρα, με προτάσεις για όλους.

«Δάφνη» με ιδέες, μυρωδιές κι ερεθίσματα από την ελληνική παράδοση

Το μαμαδίστικο σημείο αναφοράς στο Μπουρνάζι είναι όνειρο να το χαζεύεις.