Diego

Μεταξύ Βιετνάμ, Ταϊλάνδης και Λατινικής Αμερικής κινείται το νέο project της ομάδας του «Noah» και της σεφ Ελένης Σαράντη, σερβίροντας ταξιδιάρικο street food με υψηλές στροφές δημιουργικότητας και έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλεσιτά Κυρ. βράδυ & Τετ.

Σχετικά άρθρα

Πού και τι πίνουμε στη φετινή World Paloma Day

Μπαρ στην Αθήνα και την Ελλάδα καθώς και η ιδανικότερη πρόταση σερβιρίσματος για το δημοφιλές μεξικάνικο ποτό, που σήμερα γιορτάζει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/05/2023

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Μετά τον Επιτάφιο, τι;

Μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές σε Πλάκα και Θησείο, μετά το τελετουργικό της Μεγάλης Εβδομάδας.

Στάση Μετρό Μοναστηράκι: Για cocktails και σεβίτσε στο "Diego"

Εξωτικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας, δύο βήματα μονάχα από τη στάση μετρό Μοναστηράκι, το "Diego" έχει καρφωθεί για τα καλά στο χάρτη μας ως ένα χωροχρονικό τούνελ.

Η σεφ Ελένη Σαράντη είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτό που φαίνεται

Επικεφαλής της all-female κουζίνας του "Lost Athens", αλλά και υπεύθυνη όλων των γεύσεων των ξενοδοχείων "Selina" στην Ελλάδα, η Ελένη Σαράντη ξεκίνησε από το fine dining για να μεσουρανήσει στο fine comfort, αποδεικνύοντας ότι και στον κόσμο των κουζινών, δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Τι παίζει στα μπαρ της πόλης τα Χριστούγεννα;

Events, μενού, πάρτι, ποτά και όλα όσα θα παίξουν στα μπαρ της πόλης τις ημέρες των γιορτών.

"Diego": Χριστουγεννιάτικη αλεγρία στο Θησείο

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να είναι εξωτικά και αλέγκρα;