Napul’ è

Η ζεστή τρατορία που δημιούργησε η Μάγκυ Ταμπακάκη αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο «MasterChef» μας υποδέχεται πλέον σε μια όμορφη μονοκατοικία με υπερυψωμένη βεράντα, πάντα στην περιοχή της Βάρης. Το γευστικό focus έχει σταθερά στον πυρήνα του τη ναπολιτάνικη κουζίνα, ενώ το μενού ακολουθεί τον κύκλο των εποχών και διανθίζεται με προτάσεις ημέρας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Εκεί που τρώμε κορυφαία πίτσα στην Αθήνα

Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (9/2).

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/02/2024

Πού θα τιμήσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας

Νέα και παλαιότερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.

Aθηναϊκές μακαρονάδες για τη σημερινή World Pasta Day

7 κορυφαίες επιλογές για τους σκληροπυρηνικούς της pasta και εκείνους που θέλουν να γίνουν τέτοιοι.

Napul’é

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio μυρίζει αυθεντικότητα, καλό γούστο και comfort νοστιμιά.