Burratino

Ιταλιάνικο ταμπεραμέντο και χαλαρό τσιμπολόγημα με τις γεύσεις της "μπότας" σε πρώτο πλάνο. Ξεκινά από νωρίς με καφέ και panini, ενώ πλάι στο αυθεντικό Spritz Venezziano σερβίρει άλλες 10 παραλλαγές του αγαπημένου aperitivo φαβορί, συνοδεία arancini, pinse και εκλεκτών ιταλικών τυριών κι αλλαντικών. Brunch καθημερινά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια για ποτό σε εξωτερικό χώρο

Με την κακοκαιρία να χαλαρώνει τον κλοιό της και τον Φεβρουάριο να φορά τις λιακάδες του, συνδυάζουμε φαγητό με ποτό σε στέκια με δυνατή μπάρα και νόστιμη κουζίνα, και βγαίνουμε για cocktails και τσιμπολόι στην χαλαρή άπλα των ατμοσφαιρικών κήπων και των γοητευτικών αυλών της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2022

6 έθνικ στάσεις στο γιορτινό downtown

Αυτές τις ημέρες που οι βόλτες μας στην καρδιά της πόλης έχουν την τιμητική τους, ιδού 6 μαγαζιά με πολύχρωμες γεύσεις του κόσμου που ταιριάζουν τέλεια στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Έξι αγαπημένα all day στο Κέντρο για after shopping στάση

Κοσμικά pit stops με γευστική υπογραφή και γιορτινό vibe για να ανακτήσουμε δυνάμεις ανάμεσα στις βόλτες μας από βιτρίνα σε βιτρίνα.

Burratino: Ιταλιάνικη spritz στην αυλή της οδού Μητροπόλεως

Spritzeria originale, αλλά και μπριόζα cicchetteria, το «Burrattino» άνοιξε την αυλή του στην καρδιά της Αθήνας για να μας χαρίσει ένα γευστικό πανόραμα των Spritz.

Καλοκαιρινό dolce far niente στο «Burrattino»

Spritzeria originale με αύρα που εμπνέει καλοκαιρινό ραχάτι, το «Burrattino» φέρνει στο κέντρο της Αθήνας τη λογική του βενετσιάνικου τσιμπολογήματος, με ζηλευτή γκάμα από spritz και πιάτα που μοσχομυρίζουν ιταλική finezza να συνθέτουν την εκλεκτή του πρόταση.