Annie Fine Cooking

Με τη φρέσκια εκδοχή της ελληνικής bistronomy ως γευστικό του ιδίωμα, το «off Broadway» σουξέ του Νέου Κόσμου προσαρμόζει τακτικά το μενού του βάσει των ευρημάτων της ομάδας στις βιολογικές αγορές της πόλης και στα πανέρια των παραγωγών, ενώ η κάβα εξερευνά με πάθος το τερέν της φυσικής ελληνικής οινοποίησης. Η ανοιχτή κουζίνα υπογραμμίζει τη σπιτική φιλοξενία στον ζεστό χώρο σκανδιναβικής απλότητας, ενώ τα τραπεζάκια έξω διευρύνουν την cosy σάλα. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €60

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Annie Fine Cooking

Πετυχημένος εκφραστής της σύγχρονης ελληνικής μπιστρονομίας, το εστιατόριο του Νέου Κόσμου ανεβάζει επιδόσεις με τη Θρακιώτισσα Κωνσταντίνα Κασπαρίδου στην κουζίνα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
01/02/2024
14 ↑

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Γιατί όλοι βγαίνουν στον Νέο Κόσμο;

Κάποιοι μιλούν για το νέο Παγκράτι. Άλλοι κάνουν λόγο για το μέρος που πάει η "φάση". Τι ακριβώς συμβαίνει ανατολικά της Συγγρού;

Annie Fine Cooking

Συνεχίζοντας με νέο σεφ, τον Στέφανο Μιχάλη, στο μονοπάτι της ελληνικής μπιστρονομίας, το off Broadway εστιατόριο που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλάζει καθημερινά το μενού του και δημιουργεί ένα διαρκώς εναλλασσόμενο πρωτότυπο ρεπερτόριο γαστρονομικών ιδεών.